Безкраен годеж уби Раши от „Остани с мен“ (Руча Хасабнис разкри защо напусна сериала)

Гласувайте за статията

Безкраен годеж коства ролята на Раши от „Остани с мен“

Годеж сложи край на живота на Раши от „Остани с мен“. Актрисата Руча Хасабнис разкри защо всъщност е напуснала сериала. Красавицата още през 2014 сложи край на филмовата си кариера. Но неотдавна отново сподели причините за това.

Дълги години звездата била сгодена за приятеля си от детството Рахул Джагдал. Строителният предприемач търпеливо приемал желанието на любимата си да се изявява в театралното поприще и в киното. Но в крайна сметка решил, че бракът им трябва да дойде на дневен ред и малко ускорил събитията.

Актрисата твърдеше, че не й харесва как се развива поредицата и затова решила да напусне. Екранната Раши доста време търсеше други проекти, но след като се оттегли от сериала, неочаквано обяви, че си взима почивка. Която след сватбата се превърна в окончателно оттегляне от киното.

„Реших, че е по-добре да се посветя на моя съпруг, на нашия брак и на бизнеса, с който той се занимава. Той има нужда от мен“, казва актрисата по този повод. Чаровната звезда взела решение да се оттегли от семейния живот и не съжалява. Точно обратното — щастлива е, че има съпруг до себе си, на когото да отдаде живота си, пише tellychakkar.com.

Раши от "Остани с мен" разкри защо е напуснала сериала сн. Инстаграм

Раши от „Остани с мен“ разкри защо е напуснала сериала сн. Инстаграм

Както е известно, героинята й в сериала — Раши, бе убита от вманиачен ухажор на братовчедка й. Руча обаче на няколко пъти се опитвала да напусне сериала. Докато накрая годеникът й не взел решението и за двамата. Двойката се ожени на традиционна церемония през януари 2015 и оттогава се радват на фантастичен семеен живот. И въпреки слуховете, че са станали родители, на нито една снимка актрисата не позира като бременна. Вместо това изглежда фантастично и редовно споделя снимки от пътешествията си из Европа.

Раши от "Остани с мен" разкри защо е напуснала сериала сн. Инстаграм

Раши от „Остани с мен“ разкри защо е напуснала сериала сн. Инстаграм

Що се отнася до киното – засега тя удържа на думата си, да не се снима в телевизията. Но може би някой ден ще промени плановете си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар