Бебето на Светлана Гущерова я сдобри със свекъра й (Първо фото как Гущеров – старши гушка внучката си)

Бебето на Светлана Гущерова я сдобри със свекъра й (Първо фото как Гущеров – старши гушка внучката си)
2 (40%) 1 vote

Светлана Гущерова на седмото небе, Добромир Гущеров я призна за снаха и прегърна детето й

Бебето на Светлана Гущерова сдобри и събра фамилията. Слуховете, че Гущеров-старши, не одобрява моделката за снаха вече са в миналото. Като щастлив дядо той се радва на първородната си внучка. Която носи и неговото име.

Добромир Гущеров се радва на първо внуче
Снимка: Хотнюз

Бившата плеймейка дари семейството с първа наследничка и няма как бившия депутат да не се спогажда със снаха си. А снимка публикувана в социалната мрежа се вижда колко е радостен милионерът и как е гушнал първото и внуче.

И да е имал някакви разногласия с Християн и Светлана сега баровецът е забравил за тях. Малкото момиченце, което е прегърна в ръце е умилило сърцето му и неразбирателствата отдавна са забравени.

Младата майка признава, че по нейна идея са кръстили дъщеричката си с двойното име Анелия-Добромира за да уважат и баба й и дядото. А от както са станали родители Християн и Светлана имат още по-силна връзка по между си. Плачът на бебето изобщо не им пречел и тримата спели в едно легло, добавя щастливата мама.

Госпожа Гущерова споделя, че и двамата си гледат детето и а си станала още по-близки. А колкото до въпроса защо свекъра й не е уважил сватбата им тя обяснява, че си имал сериозни причини да не присъства. А не, че не я одобрява и не я харесва, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар