Бебето на Антония Петрова навърши 3 месеца (Вижте как го глези цялата фамилия – Снимки)

Гласувайте за статията

Бест на Антония Петрова стана на 3 месеца, цялата фамилия се надпреварва да глези бебето

Животът на Антония Петрова и нейният син е истинска приказка. Момченцето, което ощастливи младото семейство преди три месеца е обсипвано с много подаръци и голямо внимание от своите близки. Те го глезят като истински малък принц.

За да отбележат подобаващо три месеца от раждането на Благовест Антония Петрова заедно с Ивайло, майка си и баща си заведоха невръстния си наследник във Велико Търново.

Снимка: Инстаграм

Госпожа Батинкова сама се похвали с екскурзията като написа в социалната мрежа, че с тримесечния Бест са посетили Арбанаси, древния град Никополис ад Иструм и Преображенския манастир. Тя оповести, че момченцето й е пораснало с цели 12 сантиметра и вече тежи 7300 г.

Снимка: Инстаграм

Щастливата майка е впечатлена колко бързо расте малкото й юначе. Но най-горда е с неговите сини очи, каквито на света никой няма. Бебето вече само държало шишето докато пие мляко, хвали се миската.

Естествено за всяка майка нейното дете е най-хубавото и умното. Но откакто Мис България роди коренно се промени. Тя прелива от енергия и споделя, че никога не е била по-щастлива в живота си.

Щастливи са и нейните родители, които са плътно до младите. Те помагат за отглеждането на първородното си внуче и не дават косъм да падне от главата му.

Да си спомним, че миската и нейния възлюбен са по-малко от година заедно. През това време им се случиха най-хубавите неща. Ожениха се на бързо, вдигнаха две приказни сватби. А факта, че са трима ги прави най-щастливите на света, предават от show.blitz.bg.

Вижте още много снимки на Благовест Батинков в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар