Вижте Бг. звездите, които се провалиха в чужбина!

Гласувайте за статията

Много родни звезди решиха, че са световни и хукнаха зад граница да търсят слава. Ето кои от тях се провалиха!

Много наши родни звезди, които ни радваха със своето творчество, решиха че са могат да покорят и света и запрашиха към Запада.

Но за съжаление бързо разбраха, че там никой не ги очаква с разтворени обятия. Така те ни лишиха за дълги години от себе си и се потопиха в океана на търсещите световната слава. За съжаление това, което постигнаха, беше провал и нерадостен живот в чужбина.

Ето няколко Бг. звезди, които се провалиха зад граница и се върнаха в България.

ваня

Ваня Цветкова се завърна в сериала „Седем часа разлика“.

Ваня Цветкова – нашумяла напоследък със сериала „Седем часа разлика”. Ех, трябвало е да си остане в родината. Какъв късмет. Току-що завърнала се и хоп- супер роля, която я изстреля на върха!

Ваня нашумя преди години като актриса във филмите „Лавина”, „Хан Аспарух”, „Адио Рио” и други. И вместо да си стои тук, събра куфарите и замина да става звезда в чужбина!

ками

Камелия Тодорова, след „Хеви Метъла“ в чужбина се завърна отново тук, за да продължи да пее джаз!

Камелия Тодорова – тя е един от най-талантливите джаз певици в страната ни. Притежава уникален глас. И тя избяга в чужбина. Там пяла хеви метъл, пропи се и после безславно се прибра в България. За радост тук я очакваха нейните верни фенове. Сега Ками отново се радва на уважение и обич от публиката.

михаил

Михаил Билалов в България е известен като Джаро от „Под прикритие”.

Михаил Билалов – в България е известен като Джаро от „Под прикритие”. Получил е престижната награда „Аскер” за изгряваща звезда. Но вместо да остане тук и да се развива, избягал във Франция. Сега е загърбил таланта си и продава картини и прави проекти.

милена

Милена Фучеджиева е един от сценаристите на сериала „Седем часа разлика“

Милена Фучеджиева – тя е един от най-талантливите кинорежисьори на България! Но и  на нея й трябваха 18 години, за да разбере че в чужбина конкуренцията е световна и там човек трудно може да се докаже. А е толкова талантлива! Това е сценаристката на сериала „Седем часа разлика”! за щастие тук си я посрещнахме с отворени обятия! България има нужда от таланти като нея!

георги

Георги Стайков стана известен с ролята си като Иван в култовия български филм „Вчера“.

Георги Стайков– Това е героят от култовия български филм „Вчера”. И той реши, че ще покорява света и забегна в чужбина. Ако беше останал тука, щеше да е звезда от ранга на Стефан Данаилов, твърдят специалисти! Но, НЕ! Отиде в чужбина, за да стане мияч на чинии и общ работник.

ирен

Ирен Кривошиева, заряза кариерата си в Бг. киното, за да стане продавачка на дрехи в Америка.

Ирен Кривошиева – майката на сина на Стефан Данаилов. В българия беше известна и харесвана актриса. Но и тя отиде да търси Михаля! Продава 10 години дрехи в магазин. После бизнесът и се провалил и сега се завърна отново тук да дири позакъснели възможности!

Жалко! Защото България и българите изгубиха ценни моменти със своите любимци, които сега се завръщат. Малко със закъснение, но да се надяваме, че тук отново ще открият така жадуваната слава!

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Вижте Бг. звездите, които се провалиха в чужбина!”

 1. Нели Пушкова

  юли 04. 2012

  Бог да пази България от такива измислени кадърници ;]]Толкова са измислени, смешни ,че чак жалки.Ако бяха достатъчно умни щяха да видят как играят хората там а не само да позират.

  Reply to this comment
 2. Нели

  юли 29. 2012

  Иключително дебилска и меко казано злобна статия. Не знам кой колко трябва да е умен, но определено „ум“ е последното нещо, което е било в наличност при писането на тази статия.

  Reply to this comment

Добавете коментар