Вижте Бг. звездите, които се провалиха в чужбина!

Гласувайте за статията

Много родни звезди решиха, че са световни и хукнаха зад граница да търсят слава. Ето кои от тях се провалиха!

Много наши родни звезди, които ни радваха със своето творчество, решиха че са могат да покорят и света и запрашиха към Запада.

Но за съжаление бързо разбраха, че там никой не ги очаква с разтворени обятия. Така те ни лишиха за дълги години от себе си и се потопиха в океана на търсещите световната слава. За съжаление това, което постигнаха, беше провал и нерадостен живот в чужбина.

Ето няколко Бг. звезди, които се провалиха зад граница и се върнаха в България.

ваня

Ваня Цветкова се завърна в сериала „Седем часа разлика“.

Ваня Цветкова – нашумяла напоследък със сериала „Седем часа разлика”. Ех, трябвало е да си остане в родината. Какъв късмет. Току-що завърнала се и хоп- супер роля, която я изстреля на върха!

Ваня нашумя преди години като актриса във филмите „Лавина”, „Хан Аспарух”, „Адио Рио” и други. И вместо да си стои тук, събра куфарите и замина да става звезда в чужбина!

ками

Камелия Тодорова, след „Хеви Метъла“ в чужбина се завърна отново тук, за да продължи да пее джаз!

Камелия Тодорова – тя е един от най-талантливите джаз певици в страната ни. Притежава уникален глас. И тя избяга в чужбина. Там пяла хеви метъл, пропи се и после безславно се прибра в България. За радост тук я очакваха нейните верни фенове. Сега Ками отново се радва на уважение и обич от публиката.

михаил

Михаил Билалов в България е известен като Джаро от „Под прикритие”.

Михаил Билалов – в България е известен като Джаро от „Под прикритие”. Получил е престижната награда „Аскер” за изгряваща звезда. Но вместо да остане тук и да се развива, избягал във Франция. Сега е загърбил таланта си и продава картини и прави проекти.

милена

Милена Фучеджиева е един от сценаристите на сериала „Седем часа разлика“

Милена Фучеджиева – тя е един от най-талантливите кинорежисьори на България! Но и  на нея й трябваха 18 години, за да разбере че в чужбина конкуренцията е световна и там човек трудно може да се докаже. А е толкова талантлива! Това е сценаристката на сериала „Седем часа разлика”! за щастие тук си я посрещнахме с отворени обятия! България има нужда от таланти като нея!

георги

Георги Стайков стана известен с ролята си като Иван в култовия български филм „Вчера“.

Георги Стайков– Това е героят от култовия български филм „Вчера”. И той реши, че ще покорява света и забегна в чужбина. Ако беше останал тука, щеше да е звезда от ранга на Стефан Данаилов, твърдят специалисти! Но, НЕ! Отиде в чужбина, за да стане мияч на чинии и общ работник.

ирен

Ирен Кривошиева, заряза кариерата си в Бг. киното, за да стане продавачка на дрехи в Америка.

Ирен Кривошиева – майката на сина на Стефан Данаилов. В българия беше известна и харесвана актриса. Но и тя отиде да търси Михаля! Продава 10 години дрехи в магазин. После бизнесът и се провалил и сега се завърна отново тук да дири позакъснели възможности!

Жалко! Защото България и българите изгубиха ценни моменти със своите любимци, които сега се завръщат. Малко със закъснение, но да се надяваме, че тук отново ще открият така жадуваната слава!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Вижте Бг. звездите, които се провалиха в чужбина!”

 1. Нели Пушкова

  юли 04. 2012

  Бог да пази България от такива измислени кадърници ;]]Толкова са измислени, смешни ,че чак жалки.Ако бяха достатъчно умни щяха да видят как играят хората там а не само да позират.

  Reply to this comment
 2. Нели

  юли 29. 2012

  Иключително дебилска и меко казано злобна статия. Не знам кой колко трябва да е умен, но определено „ум“ е последното нещо, което е било в наличност при писането на тази статия.

  Reply to this comment

Добавете коментар