април 25, 2024

БГ гаджето на Аарън Картър го излъгала, че е бременна от него (Силиконката Мелани с фалшив тест за бременност - Скандални подробности)

https://kliuki.net/kliuki/bg-gadzheto-na-aaran-kartar-go-izlagala-che-e-bremenna-ot-nego-silikonkata-melani-s-falshiv-test-za-bremennost-skandalni-podrobnosti/160059 Kliuki.net
БГ гаджето на Аарън Картър го излъгала, че е бременна от него (Силиконката Мелани с фалшив тест за бременност - Скандални подробности)

Силиконката Мелани, която завъртя главата на Аарън Картър, го излъгала, че чака бебе от него

Латиносериалът, който си спретнаха българската силиконка Мелани Мартин и братът на Ник Картър от Backstreet Boys Ааарън, се заплита все повече. Според медиите зад океана нашенката излъгала бившето си гадже, че чака бебе с фалшив тест за бременност закупен от интернет. Още когато разбрал за бебето Картър казал на Мелани, че иска ДНК тест за бащинството, защото й нямал никакво доверие. [caption id="attachment_165156" align="aligncenter" width="620"]Аарън Картър и Мелани Снимка: Инстаграм[/caption] Именно това провокирало българката да му посегне и след това да лежа една нощ затвора в Лос Анджелис. След случката Явно двамата се бяха забравили за недоразуменията си и заживяха отново няколко седмици заедно, докато Картър не научил за лъжата и не изгони Мелани окончателно от жилището и живота си. Според сайта "Данканатор",Мелани манипулирала втория тест за бременност, който двамата направиха на живо пред последователите си в Instagram. Някои от феновете заподозряха, че е използвала такъв, който винаги показва положителен резултат. В момента Мелани си е наела самостоятелен голям апартамент, за който не е ясно как ще плаща наема си. Тя демонстрира луксозен начин на живот и не крие, че се прехранва като стриптизьорка, модел и собственик на модна линия. В няколкомесечна си връзка с Картър тя няколко пъти обявяваше пред последователите си, че си търси мъже с пари. Певецът вече е забравил бившата си изгора и живее с ново гадже – рускиня, пише „Телеграф”.