БГ Барбито Андреа с огромните джуки с 18-та операция! (Вижте на какво заприличаха устните й – Брутално фото)

Гласувайте за статията

БГ Барбито Андреа си уголеми устните за 18-ти път

Няма спирка за българското Барби. 18-а по ред процедура по уголемяване на устните с хиалурон направи студентката Софийския университет Андреа Иванова.

„Това се случи на 13 март, точно когато обявиха извънредното положение в страната. Няма да се отказвам от тези процедури и с нетърпение очаквам карантината да отмине, за да продължа с 19-а процедура“, сподели пред „България Днес” 22-годишната бургазлийка.

БГ Барбито Андреа

Снимки: Инстаграм

След като славата й достигна цял свят, блондинката дори се радва на отстъпка при медиците, които посещават. Така за последната процедура вместо обявените 400 лв. Андрея платила 315 лв. „Абсолютно безвредно е и няма опасност от заразяване с коронавирус. Единствената разлика е, че медицинските лица бяха с маски последния път. Сега се мажа с едни кремчета, за да не се напукват устните ми от студеното време”, обяснява атрактивната студентка Андреа.

Тя не се страхува от разпространяване на коварното заболяване. Не носи предпазна маска, нито ръкавици, но спазва стриктно забраните за разходка навън и излиза единствено до аптеката и хранителния магазин. „Притеснявам се по-скоро за баба и дядо, отколкото за мен. Не общувам с много хора освен в социалните мрежи и съм изолирана”.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “БГ Барбито Андреа с огромните джуки с 18-та операция! (Вижте на какво заприличаха устните й – Брутално фото)”

 1. zori

  мар. 31. 2020

  Някой нещо да сезира, щото е подсъдимо медицински лица да продължават да я „обслужват“!

  Reply to this comment
 2. zori

  мар. 31. 2020

  Това момиче има нужда от психическа помощ, а не подигравки.

  Reply to this comment

Добавете коментар