Бащата на Цеца Величкович на косъм от смъртта на сватбата на сина й (Слободан по спешност в болница – Подробности)

Гласувайте за статията

Сватбата на сина на Цеца Величкович се размина на косъм с огромна трагедия

На бащата на Цеца Ражнятович, 70-годишния Слободан Величкович, му прилоша по време на сватбата на Велко и Богдана, така че му се наложи да напусне мероприятието, защото изпитваше непоносима болка и се чувстваше много зле. Въпреки че в началото всички си мислеха, че нещо е мимолетно и че ще се върне в „Хаят“ на празника след малко почивка у дома, това не се случи.

На следващия ден той беше приет в Спешното, тъй като здравето му се оказа сериозно застрашено. За щастие, благодарение на добрата намеса на лекарите и правилната терапия, всичко мина добре.

Бащата на цеца Величкович

Снимка: Блиц

Слободан се почувствал зле на сватбата и не можел повече да понесе болката, като не искаше да разстрои никого, за да не развали празненството. След гражданския брак той напуснал тържеството и помолил шофьора да го заведе у дома. На следващия ден било истински ад. Той се влошил, затова го убедили да бъде откаран в Спешния център. Той така и не искал да отиде в болница, но Цеца настоявала лекар да го прегледа на всяка цена.

Когато пристигнал в Спешното, той бил диагностициран със силно възпаление на целия организъм и че е претърпял сериозен здравен срив. Лекарите казали, че щяло да е късно, ако били пристигнали само час по-късно – каза лекар от Спешния център и добави, че бащата на Цеца е бил доведен в много лошо състояние.

Слободан просто се сринал, имал тежко чревно възпаление, а също така на стомаха, панкреаса. Освен това имал висока температура. Бил в ужасно състояние, едва се движел и мърдал, всеки час за него бил определящ дали ще оживее или не.

Лекарите се борили с всички сили, за да предотвратят възпалението и да свалят температурата. След няколко дни преглед и лечение Слободан Величкович беше пуснат за домашни грижи, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Бащата на Цеца Величкович на косъм от смъртта на сватбата на сина й (Слободан по спешност в болница – Подробности)”

 1. Fodboldtrøjer Butikker

  мар. 10. 2020

  Denice fodboldtøj til indendørs fodbold og futsal stævner Fodboldtrøjer Butikker.
  10 bedste fodbold stævner i danmarksportmonda leverer hvert
  år flere tusinde fodboldsæt med tryk til
  hold, Lynnm

  Reply to this comment

Добавете коментар