Бащата на Меган Маркъл излъгал за операцията си, за да не отиде на сватбата (Още скандални разкрития)

Гласувайте за статията

„Не съжалявайте бащата на Меган Маркъл, съжалявайте нея, че търпи това“, твърди приятел на актрисата

Приятел на Меган Маркъл твърди, че собственото й семейство я унижава и излага повече от всеки друг. И дори нещо повече — те се опитват да заблудят цялата общност, само и само да скрият собствените си гафове.

Бащата на актрисата Томас Маркъл яко се изложи, когато седмица преди сватбата й с Хари се разбра, че е продал свои снимки от сватбената подготовка, за 100 000 лири. Дни по-късно той заяви, че влиза в болница и не отиде на сватбата на дъщеря си.

Проверка на „Дейли Мейл“ обаче установява, че Томас Маркъл не е бил в никаква болница. А папараци го видяха да нагъва пържено пиле и хамбургери, само два дни след като уж го бяха оперирали от сърце.

Приятел на бившата актриса твърди още, че Томас Маркъл сам гори мостовете към дъщеря си.

„Тя беше страшно огорчена, когато той се измъкна и отказа да отиде на сватбата й. Ако наистина имаше проблем и трябваше да се оперира, вярвате ли, че Меган щеше да позволи сватбата да я спре, за да го види. Тя щеше да намери начин да отиде при него. Този човек просто я използва, както и цялото й семейство, за да изкара пари от нея. А после се оплаква на всички, че дъщеря му не му говори“, възмущават се приятелите на актрисата.

 

Бащата на Меган Маркъл излъгал за операцията си колаж: You Tube

Бащата на Меган Маркъл излъгал за операцията си колаж: You Tube

 

Самата Меган Маркъл продължава да се въздържа от коментари. Дукесата на Съсекс е изтрила профилите си в социалните мрежи и няма представа за отровата, която сестра й продължава да бълва срещу нея. Нито за интервютата на баща си. Томас Маркъл заяви, че е мълчал цяла година, а медиите си го изкарвали на него, че не се интересува от дъщеря си. „Вече няма да мълча. Докато дъщеря ми не говори с мен, ще говоря пред пресата“, закани се той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар