Бащата на Людмила от Ергенът – не по-малко скандален от нея (Няма да повярвате кой е – Фото)

Бащата на Людмила от Ергенът се оказа не по-малко скандален от самата нея, видя Kliuki.net.

Оказа се, че една от най-злобните участнички в риалити формата, е дъщеря на автора на нелепата творба „Викът на украинската майка“, която цъфна в София преди дни. И изправи на нокти хората заради безумната си грозота и отвратителна визия. Да не говорим, че се оказа, че таткото на Людмила – Неделчо Костадинов, изобщо не я е сътворил, вдъхновен от мъката на украинските жени.

людмила от ергенът баща
Колаж: Блиц

Статуята си е стояла завряна в някой склад от години, тъй като никой не искал да я покаже заради небивалата й грозота. Покрай вълната от солидарност към Украйна обаче, Неделчо видял възможност да натрапи статуята в публичното пространство, обличайки я в предизвикващото съчуствие гръмко название „Викът на украинската майка“.

Самата Людмила засега не е коментирала изпълнението на баща си. Тя е твърде заета да трие коментарите от онлайн потребителите, които не спират да я плюят в профилите й в социалните мрежи.

Люса се показа като една от най-злобните в Ергенът като конкуренция й прави само Виктория Капитонова. Двете с рускинята бяха в основата на всички грозни обиди и унижения, които трябваше да изтърпи психоложката Александра.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.