Бащата на Меган Маркъл се отрече от нея след скандала: Тя е разочарование!

Гласувайте за статията

Бащата на Меган Маркъл се отрече от нея

Бащата на Меган Маркъл се отрече от нея. Томас Маркъл заяви, че е дълбоко разочарован от дъщеря си. По думите му, Меган е направила непростима грешка. Но за съжаление не се е посъветвала с него, преди да вземе своето решение.

„Разочарован съм. Много съм разочарован“, заяви Томас Маркъл. Той отказа да коментира какво точно го е разстроило в действията на дъщеря му, като побърза да се скрие от пресата, пише „Дейли мейл“.

Това не е първият, когато Томас Маркъл споделя, че е огорчен от действията на Меган. Но той призна, че се е отрекъл от нея, а след последната й постъпка вероятно няма и да си проговорят повече.

Отношенията между двамата са смразени от много време. Той отказа да присъства на сватбата й, след като репортер му направи фалшиви папарашки снимки, как уж се подготвя за венчавката на Меган и Хари. След това даде интервю, в което сподели подробности за отношенията си с Меган, но когато тя отказа да общува с него, изнесе и някои неприятни факти от семейния им живот.

Херцогинята на Съсекс отказа да даде на баща си възможност да вижда и внука си, след неговото раждане. Решението й да напусне кралското семейство обаче се оказа последната капка. И Томас Маркъл се отрече от дъщеря си.

Бащата на Меган Маркъл се отрече от нея след скандала сн. колаж Инстаграм/You Tube

Бащата на Меган Маркъл се отрече от нея след скандала сн. колаж Инстаграм/You Tube

Междувременно стана ясно, че не само Томас, но и цялата кралска фамилия е дълбоко разочарована от действията на Меган и Хари. „Те поискаха собствена резиденция, собствен офис, собствена фондация, собствени профили в социалните мрежи, собствен двор и получиха всичко това. Какво още искат?“, попитаха възмутени придворни. По думите им, двамата са направили таен заговор. Тъй като не са говорили по никакъв начин за решението си да напуснат кралския двор. А действията им приличат повече на опит за привличане на вниманието, а не на бягство от цялата суматоха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар