Бащата на Кая Гербер в див скандал с гаджето й (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Истинска семейна драма в семейството на Кая Гербер, баща й и гаджето й се изпокараха

Срещата на бащата на Кая Гербер с потенциалния му зет не мина никак успешно. Онзи ден Синди Крауфорд и Ранди Гербер бяха снимани пред дома на дъщеря им, която живее в апартамент под наем.

Явно загрижените родители са провели разговор на високо равнище с новото гадже на Кая – Пийт Дейвидсън. Което е било на гости на дъщеря им. Свидетел, който се е намира на близо твърди, че разговорът никак не е бил добър. Напротив, бащата на Кая казал на майка й, че очите на Пийт гледали безумно, държал се отвратително и явно спешно се нуждаел от специализирана лекарска помощ.

Родителите на Кая Гербер не изглждат щастливи лед скандала
Снимка: Legion-media.ru

Според други веднага след скандала любовникът на Кая напуснал жилището й с кола и отпрашил нанякъде.

Синди Крауфорд била много притеснена за дъщеря си. Дейвидсън изобщо не им се вижда подходящ за Кая. И ако преди с Ранди се съмняваха в това, сега са напълно сигурни.

Наследничката на известното семейство е един от най-търсените модели в света. А пък Пийт е комик, който има мрачно минало и дълъг списък с бивши приятелки, сред които са Ариана Гранде и Ким Бекинсейл. Но феновете на Дейвисън са повече объркани от неговите лоши навици и зависимости.

Кая Гербер с Пийт
Снимка: Legion-media.ru

26-годишният актьор вече няколко пъти е лекуван в специализирани центрове. А освен това сам признава, че страда от психично разстройство и депресия. Но 18-годишната Кая като, че ли не се интересува, тя е заслепена от любовта, а това е първата й сериозна връзка, предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар