Бащата на Бритни Спиърс я подслушвал и в спалнята (Платил за следенето от сметките ѝ – Подробности)

Гласувайте за статията

Бащата на Бритни Спиърс е поставил записващи устройства в спалнята ѝ

Това стана ясно от признанията на бивш агент на ФБР. Матю Росенгарт, който е адвокат на певицата, внесе декларация в съда от Шерине Ебади. Бившият агент на ФБР твърди, че Джейми Спиърс е дал инструкции на охранителната фирма Black Box директно да монтира устройства в спалнята ѝ и да я подслушва. До подобно заключение Ебади стига след разпит на бивш служител на компанията. За подобно удоволствие бащата на Бритни Спиърс е стигнал и по-далеч – платил е всичко със средства от сметките ѝ.

Бритни Спиърс е била подслушвана и в спалнята

Бритни Спиърс е била подслушвана и в спалнята
Снимка: Инстаграм

Крупната сума възлиза на 6 милиона долара. Така на практика самата изпълнителка е заплатила от джоба си прищевките на татко си. Алекс Власов, бившият служител на охранителната компания, прави разкритието още миналата година пред New York Times. След като се отърва от баща си като попечител, едва сега русокосата дива решава да потърси правата си в съда. „Действията му бяха направени със знанието и съгласието на Бритни, нейния адвокат и/или съда“, коментираха тогава адвокатите на Джейми Спиърс.

„Потвърдих това, което се казва в репортажа на Times за обширните усилия за наблюдение от страна на г-н Спиърс, включително за комуникацията на г-жа Спиърс с адвоката ѝ и лични разговори в нейната спалня“, коментира към настоящия момент темата Шерине Ебади. „Black Box изначално е отговорна за предлагането на тайно подслушвателно устройство да бъде поставено в спалнята на г-жа Спиърс, но г-н Спиърс одобрява идеята и позволява инсталацията“, допълва тя.

„Комуникацията между г-жа Спиърс и личния ѝ адвокат (…) Сам Ингхам са били сред личните разговори, които Black Box и г-н Спиърс са слушали. (…) Подслушването на г-жа Спиърс е продължило до 2020 година, когато Black Box са казали на г-н Власов да спре наблюдаването на комуникацията между адвокат и клиент“, цитира още Ебади tialoto.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар