Бащата на Алекс Богданска й прости: Трябваше да дойда на сватбата! (Майка й не ще и да чуе за нея – Всичко за драмата)

Бащата на Алекс Богданска й прости: Трябваше да дойда на сватбата! (Майка й не ще и да чуе за нея – Всичко за драмата)
5 (100%) 2 votes

Бащата на Алекс Богданска й прости за сватбата с Даниел Петканов

Бащата на Алекс Богданска не знаел, че церемонията е истинска, майка й не иска да я вижда

Бащата на Алекс Богданска й прости за сватбата с Даниел Петканов. Най-очакваният баща в държавата се съгласи да влезе във ВИП Брадър и да се види с щерка си и зет си. Въпреки, че манекенката беше убедена, че семейството й не иска да я вижда.

Докато всички съквартиранти посрещаха роднините си, Александра не спираше да плаче и да повтаря, че за нея никой няма да иска да дойде. Останалите участници я успокояваха, но тя бе неутешима. Баща й обаче все пак дойде. И показа, че й е простил за публичната сватба с репортера.

Алекс БогданскаНещо повече, той заяви, че е щял да дойде на сватбата им, ако е знаел, че е истинска. Майката й обаче очевидно окончателно се е отказала от нея, защото отказа да се появи.

Припомняме, че Александра си навлече гнева на майка си, когато се обади по телефона, за да й съобщи за предстоящата сватба с Дани. Тогава родителката й директно заяви, че няма да дойде на венчавката и не одобрява решението на дъщеря си.

Явно с днешна дата тя не е променила мнението си и отказва твърдо да поддържа връзка с наследничката си, поне пред камерите.

Любопитно е, че никой не показа дали някой е влязъл в подкрепа на Дани Петканов от неговите близки хора. Дали никой не е пожелал да прекрачи прага на Къщата или просто не е останало време – не знаем, но определено остават много въпроси около това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар