Бащата на Алекс Богданска бесен след случката в банята: Направи ме за резил! (Вижте реакцията му)

Бащата на Алекс Богданска бесен след случката в банята: Направи ме за резил! (Вижте реакцията му)
5 (100%) 1 vote

Бащата на Алекс Богданска отказва да прости на дъщеря си, че прави секс през очите на цяла България

Бащата на Алекс Богданска е бесен на манекенката заради резила

Бащата на Алекс Богданска е бесен на манекенката след случката в банята. А именно – моментът, в който щерка му и Даниел Петканов правиха секс, уж скрити зад стъклената врата. Която обаче не скри нищо от случващото се зад нея. А това определено не е гледка, в която един родител иска да види дъщеря си и то по телевизията. Пред хиляди зрители.

Тези деяния на Алекс буквално извадили от кожата баща ѝ и той дори се наканил, че ще я изкара насила от риалитито, тъй като го е направила за резил. „Не я ли е срам?! Първо родителите ѝ търпяха позора с Петканов, а сега се налага да гледат и как щерка им прави секс в национален ефир пред цяла България. Жал ни е за горките хора“, коментират фенове на шоуто из родните форуми.

Бащата на Александра също се срамувал от аверите си, тъй като за него не било приемливо фриволното поведение на щерка му зад екрана. Самата Богданска неведнъж повтори, че я е страх от баща ѝ и това какво ще каже той за действията ѝ вътре.

Тя дори пожела да се ожени истински, не само на мисия за Петканов, тъй като се опасява, че извън Къщата родителите ѝ няма да позволят подобен брак, имайки предвид скандалите им в обществото.

След като двамата влюбени Алекс Богданска и Даниел Петканов взеха смелото решение да се оженят наистина, те бяха изправени пред изпитанието да поканят родителите си на сватбата. Първа бе Алекс.

Алекс БогданскаБиг Брадър позвъни на майката на палавата Сашка и тя я посрещна с думите: „Мамче, Алекс е. Много те обичам. Не знам дали гледате и дали се гордеете с мен или ви е срам. Тук се случва най-важното нещо в живота ми и искам да ви направя част от щастието си като ви поканя на сватбата ни с Дани утре в 16:00 часа в Нови хан“.

„Ние с баща ти няма да дойдем. Категорично. Обичаме те, но се държиш като 12 годишна тийнейджърка. Излезте, поживейте заедно и преценете дали сте един за друг“, категорична бе майката на Богданска, а тя се опита да промени решението ѝ като започна да обяснява, че никога не е била по-щастлива и дълго време е потискала чувствата и емоциите си заради родителите си, но сега е време да е щастлива“.

„Не забравяй през какво мина миналата година. Няма да дойдем“, отряза я майка ѝ и Алекс се разплака неутешимо, като не можеше да обели и дума повече. По всички личи обаче, че на Богданска грам не ѝ пука от мнението на родителите ѝ и живее така, че на нея да ѝ е добре, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар