Башар Рахал изненада Райна с романтична ваканция за РД (Вижте как се забавляват в Сицилия – Снимки)

Гласувайте за статията

Актьорът глези любовницата си с романтична почивка в Италия за рождения й ден

Новата половинка на Башар Рахал бе приятно изненадана от любимия си. Актьорът я глези като принцеса с вкусна храна, марково вино и романтични разходки по случай рождения й ден.

Красивата Райна Караянева, която е модел и актриса не спира да се фука в социалната мрежа с вниманието, с което я обгрижва по-възрастният й  любим.  Любовницата на Башо не може да се нарадва на щастието, което я споходи през последните няколко дни и го споделя със своите фенове.

Влюбените с Диляна Попова
Снимка: Инстаграм

Двойката се наслаждава на красотата на Сицилия, хапват италиански глезотийки и дразнят завистниците с любовта си.

Снимки: Инстаграм

Райна и Башо освен рождения ден на хубавицата имат и още един повод за празнуване. Снимките по новия филм на Ники Илиев „Завръщане 2” свършиха. Влюбените, които играят ролите на Яна и Бранимир в лентата, заедно с колегите си бяха на морския бряг около месец.

Щом приключиха с ангажиментите си актьорът и половинката му Райна веднага заминаха на пътешествие в Италия. А чаровната блондинка не спира да радва с прелестите си своите последователи.

Райна събира погледите с прелести
Снимка: Инстаграм

Двамата с Рахал са една от най-одумваните светски двойки. Всеки един от тях има по един брак зад себе си и деца. Запознават се на снимачната площадка и внезапно пламва любовта им, където също играят  влюбени. А красавицата твърди, че в живота е важно да има любов, независимо дали ще е на терена, или пък извън него, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар