Башак Дизер и Къванч Татлату в любовен многоъгълник (Кой за кого се ожени)

Башак Дизер и Къванч Татлату в любовен многоъгълник (Кой за кого се ожени)
5 (100%) 1 vote

Башак Дизер и Къванч Татлату в любовен многоъгълник, ето кой за кого се ожени

Башак Дизер и Къванч Татлату са в любовен многоъгълник. Звездната двойка неочаквано се оказа заплетена в пикантен скандал, след като се разчу, че бившия съпруг на дизайнерката си е взел бивша мис Турция за жена.

Докато името на булката бъде оповестено, част от медиите побързаха да го сватосат с бившето гадже на Къванч Азра Акън. Истината се оказа малко по-различна. Фаворитката е Селен Сойдер, а сватбата е била изключително бърза, тъй като двамата чакат дете.

Башак Дизер и Къванч Татлату в любовен многоъгълник

Башак Дизер и Къванч Татлату в любовен многоъгълник

Бившият съпруг на Башак Дизер Орен Франсез оповести името на новата си булка, за да спре спекулациите. „Женени сме, имахме късмет да очакваме и дете. Но бракът е нещо много лично, затова ви моля да не притеснявате мен и съпругата ми“, допълни още той.

Селен Сойде е бивша мис Турция, избрана през 2007 година и по една случайност е близка приятелка на модната дизайнерка. Новината, че не само има връзка с бившия й съпруг, но дори се е оженила за него, предизвика огромно вълнение у всички.basak 2

Бебето се очаква в началото на следващото лято, когато Селен ще стане майка за първи път. Междувременно пък всички погледи са насочени към Башак Дизер и Къванч Татлату. Както е известно доскоро се говореше, че планират брак и дори са решили да празнуват медения месец в България. Двамата опровергаха слуховете, а модната дизайнерка заяви, че въобще няма подобни планове в близко бъдеще.

Наскоро двамата бяха спипани да излизат от луксозен спа център и в отговор на въпрос, как приема новината, че бившия й съпруг е женен, Башак Дизер отговаря лаконично „Желая им щастие“. Слуховете носят, че тя се е разделила със съпруга си при изключително болезнени обстоятелства, като е правила и спонтанен аборт. Откакто Башак Дизер и Къванч Татлату се събраха обаче, стилистката пази пълно мълчание по въпроса за личния си живот. И отказа каквито и да е коментари относно факта, че бившия й съпруг се е оженил за една от приятелките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар