Башак Дизер заряза Къванч Татлату (Съпругата на актьора разпуска сама в Австрия)

Башак Дизер заряза Къванч Татлату (Съпругата на актьора разпуска сама в Австрия)
2 (40%) 1 vote

Башак Дизер заряза Къванч Татлату за ваканция по женски

Дори и най-успешните двойки се разделят. Или поне това направиха Башак Дизер и Къванч Татлату. За съжаление на многобройните фенки на актьора, той все още не е свободен и е по-щастлив с жена си от всякога. Но напълно изненадващо се раздели с нея и я пусна за около седмица сама в Австрия.

Двойката е женена вече от три години и по никакъв начин не са повдигали въпроса за развод или раздяла. Въпреки това двамата явно си имат достатъчно доверие, за да разпускат и поотделно. И докато Къванч е при близките си, съпругата му отваря нови бутици в Австрия и се наслаждава на красотата на алпийските езера.

Прави впечатление, че актьорът напоследък и видимо се е подмладил. Той се отказа от гъстата брада, подряза косата си и определено е свалил поне 10 години от възрастта си. Освен това изглежда тренира редовно, тъй като и спортната му форма е по-добра. А според слуховете това се дължи именно на жена му.

Макар и по-възрастна с близо десетилетие от мъжа си, Башак Дизер изглежда с години по-млада. Дизайнерката, освен това има успешен бизнес, много приятели и кариера, която обожава. Именно покрай работата си се запознава с актьора, който и до днес не спира да повтаря, че единственият стилист, на който се доверява, е тя. Любовта не пламва изведнъж, признават и двамата. Първо стават приятели. Едва по-късно идват по-сериозните чувства и решението да станат семейство.

Башак Дизер заряза Къванч Татлату, разпуска сама в Австрия сн. Инстаграм

Башак Дизер заряза Къванч Татлату, разпуска сама в Австрия сн. Инстаграм

Досега съпрузите не са се разделяли за дълъг период. Обичайно, където и да отидеше дизайнерката, съпругът й бе неотлъчно до нея. Този път обаче красавицата не се притесни да зареже мъжа си. И да си подари малка ваканция по женски. Раздялата им по никакъв начин не е повод за тревоги. Просто и двамата решили да си отдъхнат за няколко дни един от друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар