Барън Тръмп стана копие на баща си (Синът на Доналд и Мелания е неузнаваем)

Барън Тръмп стана копие на баща си (Синът на Доналд и Мелания е неузнаваем)
3 (60%) 1 vote

Барън Тръмп стана копие на Доналд, неузнаваем е

Барън Тръмп стана копие на Доналд. Третият син на американския президент, роден от брака му със словенската манекенка Мелания Кнаус направо е неузнаваем. Само за няколко месеца момчето е пораснало с цяла глава над родителите си, но по-стряскаща е неговата прилика с президента.

Двамата са като две капки вода, а Барън от ден на ден все повече заприличва на баща си. Синът на Тръмп не е взел нищо от майка си и нейните източноевропейски черти, коментират наблюдатели, пише „Дейли мейл“.

Семейството се върна в Белия дом след 10 дни почивка. Изненадващо заедно с тях бяха и родителите на Мелания — Виктор и Амалия. По принцип двойката живее в околностите на Вашингтон и се грижат за сина на Тръмп, когато той и Мелания са извън страната. Напоследък обаче присъствието им е почти постоянно в Белия дом, коментират наблюдатели.

Семейство Тръмп прекара почивката си в Ню Джърси, като за десет дни Доналд не се спря и за миг. Вместо да обърне внимание на семейството си, президентът се забавляваше да коментира в социалните мрежи.

За разлика от него, съпругата му се отдаде изцяло на сина им Барън. Мелания предпочете да се оттегли от общественото внимание и да се грижи за детето, вместо да регистрира постоянно присъствие в социалните мрежи.

Първата дама доста често стои далеч от прожекторите в последно време. Мнозина отбелязват, че Мелания сякаш се е оттеглила от ролята на първа лейди на САЩ. Вместо това тя рядко се появява със съпруга си или стои далеч от камерите. Официално, причината е стачката в Белия и последствията, с които нейната служба се справя.

Барън Тръмп порасна сн. Инстаграм

Барън Тръмп порасна сн. Инстаграм

Неофициално се твърди, че Мелания е имала скандал със съпруга си, при който му е заявила, че ще присъства на най-важните мероприятия, но извън тях ще стои далеч от прожекторите. И повече няма да играе ролята на трофейна съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар