Барън Тръмп засенчи наследниците на Доналд (Вижте какъв красавец стана)

Гласувайте за статията

Барън Тръмп порасна голям хубавец, синът на Мелания и Доналд сложи в джоб останалите наследници

Барън Тръмп се присъдени към родителите си за Деня на благодарността и бе забелязан в Белия дом във вторник. 12-годишният син на Мелания и Доналд не се бе показвал публично от месец август. Младежът посещава епископска школа в близост до Мериленд. А сега си е дошъл за празниците.

Снимка: Инстаграм

Барън видимо е пораснал на височина дори е задминал на ръст красивата си майка. Момчето на президента е одрало кожата на баща си се забелязва от снимките. На които се вижда как семейството се качва на военен хеликоптер, който ще ги отведе в разкошното имение да държавния глава на САЩ в Мар-а-Лаго.

Възмъжал в последно време Барън бе облечен в тъмни сако и панталони и лека светла риза досущ като баща си. Тийнейджърът вървеше до родителите си на път към хеликоптера. А майка му и баща му се държаха за ръцете.

Мелания Тръмп не изпусна от поглед сина си. Тя бе облечена както винаги много стилно с красиво палто на Dior за 9 хиляди и 400 долара и черни чизми на високи токчета. Не става ясно какви мисли минават през главата на първата дама докато наблюдаваше Барън. Но нищо чудно и тя да е забелязала голямата му прилика с Доналд. Не само на външен вид, но и в маниерите момчето е пълно копие на президента.

Снимка: Инстаграм

Най-малкият син на Мелания и държавния глава обаче за разлика от своите по-големи братя и сестри избягва светлините на прожекторите както и не се включва в обществения живот на първото семейство, предават от Дейли мейл.

Вижте още снимки на Барън в галерията!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар