Баровка! Деси Цонева на зимна почивка в Куршавел (Снимки от курорта на богаташите)

Гласувайте за статията

Деси Цонева заряза бебето, журналистката на ски в най-тузарския зимен курорт

Деси Цонева и нейния съпруг Явор Стефанов се глезят със зимна почивка в Куршавел. Това е райското зимно местенце във Франция, на което се събират на ски само най-големите богаташи в световен мащаб.

Снимка: Инстаграм

Младата майка и благоверния й съпруг са избрали да отседнат в един от скъпарките хотели на курорта. Цените, които варират от 550 евро до 1250 на нощ не са по джоба на простосмъртните. Като в сумата е включена само нощувка със закуска. За всички останали екстри се плаща допълнително. За сметка на това банята на журналистката е обзаведена с джакузи. На което Деси може да се наслади след като се е спускала по пистите на Куршавел.

Снимки: Инстаграм

Семейството е зарязало децата си в родината и се наслаждава на зимната природа в Алпите.

Дъщерята на Димитър Цонев от малка е любителка на ските. Тя всяка година ходи да се спуска по пистите на родните курорти. Като от време на време заменя Банско и Боровец с Италия и Австрия. Но този път с Явор Стефанов са решили да се насладят на най-баровският курорт в света.

Куршевал определено е по вкуса на Деси. Там има 120 ски писти, разположени на 600 метра надморска височина. А супермодерните лифтове са много бързи и не се събират хора да чакат на опашки както е по нашенските зимни курорти, предват от bgdnes.bg.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар