Баровка! Гаджето на Алисия й купи яхта с нейното име (Вижте тузарския му дар)

Баровка! Гаджето на Алисия й купи яхта с нейното име (Вижте тузарския му дар)
5 (100%) 1 vote

Гаджето на Алисия й подари яхта, която носи нейното име

Богатото гадже на Алисия не спира да я глези като принцеса. Само преди месец двамата заминаха на романтична почивка с частния самолет на баровеца, а днес отново са в луксозна дестинация-гръцкия остров Миконос.

Любовниците обикалят луксозни заведения и порят вълните с лодка, а Алисия получи и скъп подарък-яхта с нейното име.

Става дума за катамаран-лодка, която е все по-популярна сред богатите и известните. Освен повече пространство, катамарните предлагат и повече комфорт заради липсата на крен, когато плавате на платна. Освен това, когато се движите на мотор, катамараните клатят много по-малко, защото са много по-широки.

Алисия

Снимки: ХотНюз

Това означава, че шанса да Ви стане лошо заради морска болест е много по-малък. Освен това можете да се движите спокойно и да правите всичко с лекота – от преобличане, готвене и прекарване на времето си около масата с разхлаждащи напитки.

Катамараните имат по-малка дълбочина на газене, което Ви позволява да стигнете по-близо до брега, да пуснете котва и да се насладите на някой красив залив. На котва катамараните са по-стабилни и съответно по-комфортни.

Колко е излязъл подаръка на новото гадже на Алисия, не се наемаме да гадаем, но е повече от ясно, че той се е бръкнал здраво, дори и само да е наел яхтата с името на любимата си за няколкодневна разходка. Според вестникарски публикации Алисия от няколко месеца и интимна със син на известен бизнесмен, който очевидно е в състояние да й прави подаръци като олигарх, предават от hotnews.bg.

Снимка: ХотНюз

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Баровка! Гаджето на Алисия й купи яхта с нейното име (Вижте тузарския му дар)”

 1. Вафла със сирене

  юни 06. 2019

  Само, дето пише АлисА, а не Алисия! А това е често срещано име и си е баш на някоя друга, казваща се Алиса. Тази е копнала снимката. Аман от селски номера!

  Reply to this comment
 2. Баш Баровка

  юни 07. 2019

  То има статия как и порше са и подарили ,ама надали ще е истина.Аман от курвенски фенки.

  Reply to this comment

Добавете коментар