Баровка, а? Ани Салич живее в сглобяем фургон (Водещата го превърна в уютен дом – Уникални снимки)

Гласувайте за статията

Въпреки слуховете, че тъне в лукс, новинарката живее в сглобяемо нискобюджетно жилище в Рударци

Ани Салич е една от първите известни персони, която заживя за постоянно в пернишкото село Рударци. Което в последно време стана една от най-желаните дестинации от звездите, които се надпреварват да купуват имоти там.

А засиленият интерес на известните повиши цените на имотите в Рударци. Само дето не помогна на местните хора да решат битовите си проблеми с електричеството и водата.

Вилата на Ани Салич в Рударци
Снима: Ретро

Парцелът на новинарката в селото бе придобит преди развода й с Бранко Салич. Въпреки, че двойката имала възможност да си построи вила на много етажи, предпочели да изберат сглобяема къща-фургон. Каквито са на мода зад Океана.

Такива сгради са нискобюджетни, но все още не всеки може да си ги позволи защото цените им тръгват от 40 хиляди нагоре.

След като се разведе Ани Салич предпочете да остане в селската вила заедно с децата си Хана и Лазар. До сега тя живее в Рударци и всеки ден пътува за работа до столицата. Въпреки проблемите с  трафика нищо не могло да замени спокойствието, от което имали нужда.

Уютният дом н новинарката
Снимки: Ретро

Селската къща на журналистката е само на един етаж, но е достатъчно просторна, за да има стая за всеки. Ани е приютила от известно време и майка си, която се пенсионира по-рано и й помага в грижите за децата.

Зад вилата се вижда планински склон, а пред нея има веранда и двор, в който новинарката отглежда цветя.

Ани Салич е избрала семпло обзавеждане, кухнята й е по стандарт, а за да се стоплят през зимата има камина с дърва. Тв водещата е еконастроена и за топла вода използва соларен екопанел, предават от Ретро.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар