Барбара Брилска крие дете от Стефан Данаилов?

Гласувайте за статията

Барбара Брилска родила дете от Ламбо?

Крие ли Барбара Брилска дете от Стефан Данаилов? Една история от миналия век продължава да ехти и през нашия. Красивата актриса от полски произход се развежда и с втория си съпруг заради Стефан Данаилов. В част от мемоарите си обаче твърди, че дори е родила дете от него.

Покойният вече гений на българското кино и театър, никога не е крил, че цени женската красота. А също така и че в живота му е имало повече от едно увлечение. Барбара Брилска обаче се оказва една от малкото, заради които някога е помислял да се раздели със съпругата си Мария. Двамата се запознават във Варшава по време на комунизма. Далеч от семейството и омагьосан от русата красавица, която поразително прилича на Бриджит Бардо, Данаилов се впуска в пламенен романс. Заради него Барбара намира сили да се раздели с втория си съпруг — суров човек и бохем, с когото бракът е ад и изпитание за нея. Именно тогава се появява и слухът, че бебето, което актрисата ражда, е от Данаилов.

Увлеченият български актьор дори работи известно време като конферансие във Варшава, за да бъде до дамата на сърцето си. Но дългата ръка на Държавна сигурност го стига и тук. И той е принуден да се прибере отново в България.

Далеч от очите, далеч и от сърцето. Данаилов изстива към Брилска, но не и тя към него. Въпреки това нейните завоалирани намеци, че актьорът е баща на сина й не остават без отговор. „Детето си има баща, носи и неговата фамилия. Нямам дете от друга жена“, категоричен е Ламбо по този повод. Той многократно отрича твърденията на Брилска. А и снимки свидетелстват, че наследникът на актрисата по нищо не прилича на Данаилов, пише „Блиц“.

Барбара Брилска и Стефан Данаилов сн. Фейсбук

Барбара Брилска и Стефан Данаилов сн. Фейсбук

Полската Бриджит Бардо не се омъжва трети път, но в живота й Данаилов заема специално място, въпреки огромния списък с ухажори, които има. А той от своя страна признава за съществуването само на един син — Владимир, роден от актрисата Ирен Кривошиева.

Актрисата със сина си сн capelino.com

Актрисата със сина си сн capelino.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар