Балове 2016: Анелия Дамянова крие бляскаво минало на модел (Снимки)

Гласувайте за статията

Балове 2016: Шармантната майка Анелия Дамянова, която разгорещи и млади и стари била подгласничка на Ивайла Бакалова

Анелия Дамянова, която изгря на балове 2106 като дама на сина си има сериозно минало на професионален модел. Тя е била една от модна агенция „Визаж“ по време на студентството си.

Анелия Дамянова стана ззвезда на балове 2016

Анелия Дамянова стана звезда на балове 2016

Красивата 38-годишна дама си спомня с умиление за собствения си бал. Младата девойка, която е от Трявна е абитуриентка през 1997 година. Тя е едва 17-годишна когато я избират за „Мис бал“. Става звезда на собствения си, а после и звезда и на балове 2016.

От онова минало време са първите й титли. През 1996 година се окичва с короната на „Мис Габрово“. Само една година по-късно става „Кралица на красотата“. Пак в Габрово на конкурса организиран по повод фестивала на шегата, който и до днес се провежда всяка година.

Анелия Дамянова с усмивка признава, че най-голямото й постижение е 3-то място на конкурса „Мис България 2001“. Става съвсем ненадейно и напълно случайно.

Нейна приятелка се записва за кастинг и я кани да я придружи. Ани знае, че няма право да участва, но се съгласява да отиде с нея. Става така, че дружката й я декласират, а избират нея.

Красивата госпожа Дамянова казва на шега, че няма дете и не е омъжена. А после връщане назад няма.

По онова време лично Илия Павлов провежда конкурса за „Мис България“. Ивайла Бакалова става носителка на голямата титла. А Анелия се оказва трета в класацията.

И досега си спомня как когато съобщават името й си е събула обувките и от бързане да излезе на сцената се заплита в красивата си дълга рокля, пише  big5.bg. Всичко минава като на сън за хубавото тревненско момиче.

Такава е историята на Анелия Дамянова, красивата майка, която на балове 2016 стана дама на своя наследник. И се прочу в социалните мрежи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар