Бали Бей в ужас: Заплашват да отвлекат детето ми! (Всичко за драмата на Бурак Йозчивит)

Гласувайте за статията

Бали Бей в ужас, заплашват семейството му

Бали Бей от „Великолепният век“ е в ужас за семейството си. Актьорът Бурак Йозчивит сподели, че е преживял много тежки моменти в последно време. И всичко това, защото актьорът има проблеми с престъпници заради луксозната вила, която купил наскоро близо до Истанбул.

Освен актьора от вилата бил заинтересован и човек от подземния свят. Но се оказало, че Бурак първи е дал капарото, поради което имал и предимство при покупката на имот на стойност около 2,5 милиона евро.

„Проблемът се появил, когато Бурак разбрал, че още някой се интересува от този имот и че цената може да скочи. Той решил да побърза и дал капаро, а другият купувач останал без къщата“, казва източникът.

„Скоро се разбра, че другият заинтересован купувач е член на престъпна банда и че изобщо не му харесало, че е останал без вилата. А и на всяка цена искал тя да бъде негова“, обяснил още източникът.

Стигнало се до доста неприятни ситуации. Актьорът и семейството му дори получили заплахи за живота си, ако не се разделят с новия си дом. Посегнали дори на детето му, твърдят турските медии

Когато престъпниците заплашили, че ще отвличат сина на Бурак, актьорът решил, че няма да се остави да го тормозят. Той веднага се свързал с компетентните служби и наел бодигардове заради безопасността на своя наследник.

Но и това май не е достатъчно.

„Надява се, че всичко ще свърши, но не му е все едно. Нае лична охрана, без която не излиза от къщата. Силно се надява, че тази драма ще приключи много бързо“, казал източник, близък на актьорската двойка.

Бали Бей съсипан заради заплахи към детето си сн. Инстаграм

Бали Бей съсипан заради заплахи към детето му сн. Инстаграм

Засега самият актьор не е давал гласност на случая. Но това е и другата причина, поради която със съпругата си не дават никаква публичност на личния си живот и не показват сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар