Бали Бей с невероятен подарък за Фахрие Евджен (Вижте какво й купи след раждането на сина им)

Гласувайте за статията

Бали Бей изненада жена си с подарък за рождения й ден

Бурак Йозчивит е всеотдаен съпруг и баща, но с този свой жест той изненада всички. За да покаже колко е специална за него съпругата му, турският актьор я направи аристократка.

Е, не кралица, но почти.

Актьорът се запалил по идеята от свой приятел. Преди около 10 години Фърат Куртоглу заминал за Шотландия, за да завърши образованието си там. Актьорът силно се впечатлил, когато разбрал, че ако купи един квадратен метър шотландска земя, може да стане лорд, а съпругата му лейди. Куртоглу изненадал приятелката си с подобен подарък, а след това открил и фирма в Турция, която да се занимава с тази дейност. Бурак Йозвичит наскоро също решил да се възползва от услугите му и да зарадва съпругата си, пише rusturkey.com.

Не се споменава колко земя е купил Йозчивит, но е известно, че актьорът е поискал парцел за себе си и съпругата си в Гленкол. Има условие, според което природата там трябва да бъде запазена. А той се съгласил. В резултат на това, наскоро получил и официален документ, според който получава титлата шотландски леърд или британски лорд. А съпругата му има право да се титулува като „лейди“.

Макар и символична, титлата е много специална за звездата от „Листопад“. Актрисата се почувствала поласкана от жеста на съпруга си, за когото тя наистина е кралица.

Двамата актьори не са единствените, които имат подобни звания. Суетата си са задоволили Берен Саат, Неслихан Атагюл, Хазан Кай и много други.

Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен станаха шотландски благородници сн. Инстаграм

Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен станаха шотландски благородници сн. Инстаграм

Турските звезди си имат обаче конкуренция и в България. Лорд Евгени Минчев също получи подобна титла. Българският светски хроникьор не е удостоен с благородническа титла от кралицата, а закупи шотландска земя, която вървеше с титлата към нея. Въпреки това той се радва на голяма почит в Британия и дори бе поканен на чай в двореца Бъкингам.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар