Бали Бей неузнаваем след раждането на бебето (Бурак Йозчивит шашна феновете с нова визия)

Бали Бей неузнаваем след раждането на бебето (Бурак Йозчивит шашна феновете с нова визия)
2.75 (55%) 4 votes

Бали Бей неузнаваем след раждането на бебето

Бали Бей е неузнаваем. Любимецът на дамите Бурак Йозчивит демонстрира забележителна форма. Дори нещо повече — той е с тотално променена визия и не прилича по нищо на филмовата звезда от „Чучулигата“.

Актьорът рязко промени външния си вид, след като стана баща. Бурак доста време прекара далеч от феновете, за да може да извае новия си образ.

Визията му му спечели милиони харесвания от негови почитателки от цял свят. С над 13 милиона последователки в социалните мрежи, турският актьор се радва на наистина сериозно влияние сред нежния пол.

Междувременно стана ясно, че съпругата му Фахрие Евджен също скоро ще се върне на сцената. Младата майка роди преди няколко месеца и вече е започнала да се отегчава да си седи у дома. Говори се, че актрисата е приела да бъде гост — звезда в нов успешен сериал. Заради бебето Фахрие ще вземе участие в едва няколко епизода от сагата. Кой е филмът обаче и коя е нейната нова героиня засега остава неясно.

Иначе за Бурак Йозчивит също се знае, че работи по нов проект. Именно заради него актьорът така драстично промени визията си. Докато снимаше „Чучулигата“ той пак премина през различни трансформации — пусна си мустаци, носеше косата си зализана и поддържаше образа на човек от началото на миналия век.

Днешната роля на Йозчивит обаче изисква бунтарски дух и той се подлага на поредната трансформация. Актьорът обаче рядко говори колко е трудно да си артист. Верен на принципа, че неговата най-важна задача е да радва публиката, а не да я отегчава, Бали Бей не споделя много за тъмната страна на актьорската кариера.

Бурак Йозчивит просто неузнаваем сн. Инстаграм  Бали Бей

Бурак Йозчивит просто неузнаваем сн. Инстаграм

Друга негова колежка обаче, Дениз Чакър, не е толкова мълчалива. „Работим по 18 — 20 часа на ден, без почивка. Снимаме по един епизод за няколко дни. Това е кошмар“, сподели преди време актрисата за условията на труд в шоубизнеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар