Бали Бей напуска киното, ще става хлебар (Защо Бурак Йозчивит приключи с актьорството?)

Гласувайте за статията

Бали Бей напуска киното

Звездата от „Великолепния век“ Бали Бей, напуска киното. Актьорът Бурак Йозчивит реши да се посвети на ново амплоа — търговията. Той ще става хлебар и то не заради нова роля, а защото искал да отвори собствена пекарна. И подобно на много свои колеги се оттегля от актьорската кариера.

Само няколко месеца след като се ожени за прекрасната Фахрие Евджен /Неджля от „Листопад“/, звездата от хитовата поредица обяви намерението си да слезе от малкия екран. Причини не липсват, но най-важната от тях е желанието му да се отдаде на по-малко стресираща дейност.

Както е известно, работния график на актьорите е убийствен. „Работим по 16 — 18 часа на ден, 6 дни в седмицата. Всеки епизод снимаме седмица преди излъчването му. Нямаме почти никаква почивка, а стресът е огромен. Това се отразява върху психиката и здравето ни“, разкриват колеги на Бурак Йозчивит.

Друга причина актьорът да се реши на новото амплоа, е фактът, че на няколко пъти се озоваваше в болница. „Последния път прекарал принудително повече от седмица на легло заради преумора на снимките“, разкриват хора от екипа. И допълват, че това е повлияло на решението му.

Съпругата му Фахрие Евджен засега не смята да се отказва от актьорството, на красавицата се изявява успешно и като модел. Затова си позволява периодично да отказва филмови роли, особено, когато е изтощена.

Тя напълно подкрепяла решението на мъжа си да слезе от сцената. „Не може да скрие, че е доволна. В крайна сметка няма да й се налага да разгонва тълпи от влюбени фенки, всеки път, когато се появят някъде“, споделят от обкръжението на двойката.

Бали Бей напуска киното

Бали Бей напуска киното

Иначе актьорът е решил да се впусне в новото начинание под давление на чичо си. Той отдавна го агитирал да стане съдружник в пекарната му и сега Бурак Йозчивит смята да се пробва. Колежката на Бали Бей Бергюзар Корел има собствена сладкарница, а един от доайените на турското кино — Еркан Петеккая има месарница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар