Бали Бей напуска киното заради лична трагедия (Ето какво го съсипа)

Бали Бей напуска киното заради лична трагедия (Ето какво го съсипа)
3.5 (70%) 2 votes

Бали Бей съкрушен, напуска киното

Лична трагедия стана причина Бали Бей да се оттегли. Бурак Йозчивит официално обяви намеренията си да се оттегли от киното. Както самият актьор сподели, една от причините за решението му е депресия. В последните месеци той изпаднал в тежко емоционално състояние, заради което му се наложило да се оттегли от активна дейност.

Колеги и приятели на актьора разкриват, че той наистина е изпаднал в много тежко състояние. „Чувствам се депресиран. Нужна ми е почивка и скоро няма да ме видите да работя“, неотдавна призна самият Бали Бей.

Турската преса коментира, че състоянието му е доста лошо. Той е отслабнал, със сенки под очите, изтощен и видимо неспособен да участва в нови проекти. Синдромът на прегарянето, както определят състоянието му някои, явно не е подминал и него самият.

Говори се също така, че влошеното му здраве е причинено и от професионални неуспехи, както и от семейната драма, която го е засегнала. Дядото на актьора е тежко болен, а това се отразило сериозно и на неговото състояние. Подкрепа и утеха Бурак открива единствено в съпругата си Фахрие Евджен. Актрисата му е най-голямата опора в този тежък момент и много трудно се справя с изпитанията.

Йозчивит е отказал всичките си участия за месеци напред. Актьорът няма да снима в нови филми, нито ще се появява на светски събития. Очаква се съпругата му също да си вземе почивка, за да бъде до него, докато се възстанови. Според някои слухове, двойката използва оттеглянето и за да създаде дете. Двамата са женени вече повече от година, но заради кариерата си отлагаха плановете за бебе.

Бурак Йозчивит се оттегля от киното. Депресия тормози Бали Бей сн. Instagram

Покрай принудителната почивка обаче, може да решат да се сдобият с наследник. Със сигурност семействата им биха били повече от щастливи заради тази идея…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар