Бали Бей и Фахрие Евджен с бебе ин витро (Разкриха цялата драма)

Гласувайте за статията

Бали Бей и Фахрие Евджен с бебе ин витро

Бали Бей и Фахрие Евджен стават родители съвсем скоро. Зад привидно приказната семейна идилия на двойката обаче се крие сериозна лична драма. Оказва се, че двамата са заченали бебето не по естествен път, а ин витро.

Бурак Йозчивит от години е обвързан със звездата от „Чучулигата“. Двамата не крият, че отдавна искат дете, както и че мечтите им до този момент така и не се оправдали. Постоянният стрес, на който са подложени и двамата се отразил пагубно на плановете им да имат дете. Накрая решили да опитат чрез изкуствено оплождане.

Бебето в епруветка се получило, твърдят техни познати и веднага след това хубавата Фахрие Евджен успяла да задържи плода и вече е бременна. Двамата са много щастливи, че най-накрая ще стават родители. Семейството преживяваше труден момент, след като Бурак изпадна в депресия. Фактът, че загуби един от най-близките членове на семейството си му се отразил пагубно. Той не искал да се храни, отслабнал, преживял изключително тежко предстоящото раждане. В резултат на това двойката дори заговори за развод. Но хубавата Фахрие Евджен не се отказа от брака им.

Сега двамата са по-влюбени и по-щастливи от всякога. Бебето се очаква през април следващата година, а досега никой от тях не потвърждаваше мълвата.

Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен се ожениха преди две години на скромна церемония. Те са заедно от близо пет, като на няколко пъти им се наложи да се откажат от сватбата. Причината бяха тежка болест на актьора, който след като се простуди на снимки, дори влезе в болница. След това претърпя инцидент, заради който отново лежа в травматологията.

Бали Бей и Фахрие Евджен стават родители през април сн. Инстаграм

Бали Бей и Фахрие Евджен стават родители през април сн. Инстаграм

В крайна сметка двамата си взеха няколко месеца почивка, преди да се оженят и церемонията този път мина благополучно. А сега вече и бебето е на път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар