Баджаначка на Емануела й стана личен стилист! (Още пикантни разкрития)

Гласувайте за статията

Емануела има баджаначка за личен стилист, Ива, която е жена на бившия на певицата Денис Касъмов крие неподозирани таланти

Емануела се доверява за гардероба си на Ива Атанасова. Която в момента е половинка на бившия годеник на фолк дивата Денис Касъмов. Има й голямо доверие въпреки, че я смени в леглото на продуцента. С когото за малко не стигна до брак преди време.

Емануела и Ива Атанасова

Емануела и Ива Атанасова

Ива Атанасова, която в момента е актуална половинка на младия продуцент му роди син. А освен, че е майка детето на бившия на Емануела тя се изявява като водеща по Фен тв. Освен това е дизайнер и певица. Всичките си тези задължения съчетава и с професията на стилист.

Емануела не изпитвала и капка ревност към Атанасова. А следвала чинно нейните съвети. За които била готова да плати колосални суми. Дори двете жени станали първи дружки. Фолк певицата обикаляла непрестанно по молове и бутици в компанията на Ива. Не купувала нищо без да се съветва с любимата си стилистка, предават от  pik.bg.

Както е известно изпълнителката с изумруден поглед винаги се е хвалела с безупречен и предизвикателно секси стил сред фолк звездите. Единствената й издънка стана по време на пребиваването й в Къщата на ВИП Брадър. Когато пияната Глория изригна срещу нея. Заради нелепото й съчетание на черен мрежест чорапогащник с бели обувки с високи токове. Като нападна стилистката й и я накара да я уволни.

С изказването си фъфлещата ретро манекенка предизвика лавина от коментари. Стилистката на Емануела обаче й отвърна във Фейсбук. Като се защити, че няма как да съветва певицата и в Къщата. И пожела на Глория се сдобие с известност поне на половина от известността на оборотната пайнерка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар