ШОК! Багата прояви чувства!! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Къци успя да разчувства ММА боеца

Къци успя! Шоуменът успя да преодолее първото изпитание в тайната си мисия като накара един от седмината номинирали го да се извини за отношението си към него. Нещо повече—успя да накара Багата да прояви чувства—нещо, което дори Златка не постигна.

Къци разчувства Багата

Къци разчувства Багата

Тайната мисия на шоумена тази седмица е да накара поне петима от номиниралите го за изгонване съквартиранти да му се извинят за обидите. Пръв извиненията си поднесе Багата в личен разговор с Кристина Патрашкова и Къци.

„Извинявай!“, каза ММА боеца на шоумена и призна, че говори от сърце. За първи път мълчаливия спортист си позволи да изрази емоциите си в Къщата. Никой досега не успя да накара Багата да се разчувства, но Къци успя да му развърже и езика. Нещо повече – пред мистър „Невада“, Багата сподели и нещо друго — причините да се раздели със Златка.

Оказа се, че моделката просто разиграва драми, разказвайки, че интриги са ги разделили. Всъщност времето и разстоянието са охладили чувствата на Багата към нея. Това самбистът сподели с Вапцаров в личен разговор, след който още по-разчувствано му се извини за поведението си. Дали и останалите съквартиранти ще проявят разбиране към Къци и ще му се извинят до довечера?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар