НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! Виж колко тлъст хонорар взима Багата

Гласувайте за статията

Шест цифрена е сумата, за която Благой Иванов се е разбрал с продуцентите на „ВИП Брадър”

 

Багата лежа, спа, яде, мълча и само сумтя от време на време…После обаче се напи и лъснаха магариите му.

За всичкото това време, през което той се мота из Къщата ще прибере хонорар от 100 000 лева! Не може да бъде! Да, повечето, които знаят информацията от кухнята не искат да повярват, че той наистина си го е заработил, но все пак да не забравяме, че договорките са станали преди това.

Багата ще гушне 100 бона от "ВИП Брадър"

Багата ще гушне 100 бона от „ВИП Брадър“

Благой Иванов влезе веднага след най-тежкото препятствие в живота си, а именно изпадането му в кома след нож в сърцето при спречкване в дискотека. Вместо да остане вкъщи и да се възстановява, той дори рискува здравето си. Може би пък си го заслужава, а? От друга страна, мнозина тотално се разочароваха от него и дори се отрекоха от месеците, в които усърдно го подкрепяха. Почти цяла България се моли той да оцелее и да прескочи трапа и когато това се случи, отиде във „ВИП Брадър” и всички тръпнаха да научат по-отблизо какъв човек е той. Е, и това стана. В началото беше кротък и особено лаконичен в разговорите, после взе да се отпуска, но да основно да се заяжда и то със Златка. Отказите му да участва в някои мисии също подразниха зрителите, но каквото и да се говори, той се озова на финала.

След броени часове ще разберем дали точно той няма да се окаже и победителят в това издание на реалити предаването. Борбата се очаква да е доста оспорвана, но така или иначе масовото мнение гласи, че тя по всяка вероятност е нагласена…Ще видим!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! Виж колко тлъст хонорар взима Багата”

 1. Aglika Krasteva

  Ное. 17. 2012

  По-добре той от колкото Къци :)!

  Reply to this comment
 2. Kiro

  Ное. 17. 2012

  Багата с нищо не е заслужил победата. И ако я спечели, това ще потвърди тезата, че вота е нагласен.

  Reply to this comment

Добавете коментар