Виж как Багата УНИЖИ Златка (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Плейметката бълва змии и гущери, защото не може да понесе гаврата, на която я подлага боеца

 

Отношенията на Златка и Багата са поредното доказателство, че бившите трябва да се държат под око и от тях може да се очакват всякакви мизерии. Тяхната история си личи, че отдавна е погребана, но плейметката още не може да го преживее. За да я дразни пък Багата използва всяка възможност да вади кирливите ризи на експоловинката си пред останалите съквартиранти.

Златка е потресена от отношението на Багата

Златка е потресена от отношението на Багата

На Златка много й се събра – досега трябваше да преглътне подигравките му за връзката й с женен мъж, после пренебрежението му, когато отказа да изпълния мисия заедно с нея, въпреки заръките на Биг Брадър. Сега чашата преля! Унижението за секси моделката беше пълно, когато днес мъжете в Къщата я взеха на подбив и започнаха да си споделят един на друг кога са я видели гола по списанията. Иван Ласкин се изцепи: „Аз те видях само по „пощенска кутия”!”, имайки предвид, че Златка е била напълно съблечена.

Багата не си поплюва и все се дърли със Златка

Багата не си поплюва и все се дърли със Златка

Тя отрече и заяви, че вече не прави такива неща, тоест снимала се във фотосесии, но гледала телесата й да са покрити. Багата коварно я закова като й отвърна: „Да бе, съвсем скоро, преди два месеца си беше!”, разкривайки, че и той самият е забелязал брюнетката да продължава да си развява частите.

Обидена специалистката по географски въпроси не спря да се оплаква на останалите жени в шоуто, а те се опитваха да я успокоят, че всичко е на майтап.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар