Виж НЕЛЕПАТА реакция на Багата след припадъка на Златка!

Гласувайте за статията

Багата не си мръдна и пръста, за да помогне на гърчещата се на пода Златка, само гледаше безучастно и тъпо

Златка - Багата

Златка колабира, Багата стои и гледа

Брутално студеното отношение на Багата към Златка Димитрова мина границите. Зрителите са възмутени от начина, по който реагира ММА боецът, докато плеймейтката се гърчеше на пода.

Вместо да скочи и веднага да се притече на помощ, в началото Благой Иванов се правеше, че не вижда падналата на земята Златка.

Когато съквартирантите се развикаха и привлякоха вниманието на всички, Багата седеше безчувствен на масата и дори не стана от стола си. Само гледаше безучастно колабиралата Златка, подпрян на едната си ръка.

Багата

Брутално студеното отношение на Багата към Златка Димитрова

Едва когато всички съквартиранти станаха да се притекат на помощ, сякаш от хорски срам, и Багата се размърда. Вместо да я изнесе на ръце, като най-близкия й човек в Къщата, ролята му бе заета от Ники Мартинов. Самбистът стоеше като истукан и гледаше, без да прояви и грам загриженост или съчувствие.

Именно това негово поведение доведе и до припадъка на Златка. Неговата безчувственост я тормози вече няколко седмици в Къщата. Благой не само не й говори, но й се държи по-грубо и рязко с нея.

Реакцията му, или по-скоро липсата на такава, по време на припадъка й обаче възмути зрителите, които го заклеймиха като темерут.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар