Багата продава марихуана в САЩ! (Всичко за скандалния му бизнес)

Гласувайте за статията

Багата стана дилър на канабис в САЩ

Багата се занимава с доста доходоносен бизнес отвъд Океана

Багата стана дилър на марихуана в САЩ! ММА шампионът е наясно, че спортът е до време, затова е решил да инвестира голяма част от спечелените си на ринга пари в нов, доста доходоносен бизнес отвъд Океана.

От няколко месеца насам 30-годишният боец е сред собствениците на плантация за марихуана в Калифорния. Инициативата на Багата е напълно законна и родния шампион вече е част от процъфтяващия в Америка пазар за продажба на медицински и комерсиален канабис.

Благой Иванов се насочил към отглеждането на марихуана още преди година и половина, когато българи, живеещи от дълго време в Лас Вегас, му предложили да ги финансира за покупката на лиценз и нива, където стръковете канабис да бъдат отглеждани. В Калифорния отглеждането на марихуана е разрешено от 1996 г., след като бе доказано, че тревата значително облекчава страданията на болни от рак, СПИН и десетки други болести. За нива със засети до 5000 стръка канабис обаче се заплаща лиценз от 1 милион долара.

Багата стана дилър на марихуана в САЩ

Точно толкова инвестирал Благой Иванов, за да стартира бизнеса, а съдружниците му участвали с намирането на нива с подходяща почва и осигуряването на технолози и фермери, които да се грижат за качеството на „зеленото злато”.
ММА шампионът емигрира в Щатите, след като смая цяла България, оживявайки след смъртоносно пробождане с нож в областта на сърцето при дискотечна свада в столичния „Домби бар”, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар