Багата и Любина на море у нас с бебето, показаха внучето на родата (Подробности)

Гласувайте за статията

Благой Иванов – Багата се върна в България с жена си и детето.

Багата реши да си даде малко почивка от забързания американски начин на живот и акостира на родното Черноморие. В разгара на летния сезон Благой Иванов се завърна със съпругата си Любина. За първи път с тях на родна земя е и синът им. Семейството избра да летува на хитовия курорт Свети Влас, където трудно ще се скрие от любопитните погледи.

Пристигането на Багата у нас мина без много шум. Борецът предпочита да не се явява много-много по хитовите заведение, за да не привлича ненужно внимание върху себе си. Вместо това, той се радва на компанията на най-близките си хора. Родата на Иванов има възможност за първи път да зърне сина му.

Детето на Благой и Любина се роди миналата година в САЩ. Родителите предпазливо изчакаха да навърши осем месеца, за да го подложат ан дългия презокеански полет. А сега всички роднини на Багата не могат да се отлепят от малкия наследник на фамилия. Това пък е добре дошло за майка му, която може малко да си отдъхне от родителските задължения.

В Америка Любима се грижи сама за бебето си и сега заслужава малко релакс и романтика с любимия си. Багата пък не признава факта, че е дошъл на почивка и не изпуска редовните си тренировки, който сега прави в спортен комплекс край Свети Влас, пише hotarena.net.

Багата не обича да се показва

Багата не обича да се показва

Спортистът е много щастлив, че е на родна земя, но само за малко. След крими инцидента, в който бе наръган, а и след връзките му със Златките, Багата започна нов живот зад океана и се чувства истински щастлив, че е направил тази крачка. Двамата с Любина са истински щастливи, че вече имат и наследник, а Иванов не спира да се доказва и на ринга!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар