ЗВЯР! Виж как Багата щеше да потроши Златка (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Пияният Благой за малко да удари плейметката с шише, а после налетя на Орлин и Никол

 

Тази вечер зрителите станаха свидетели на невиждан резил. Багата, за когото цяла България се молеше да се справи с тежката си трамва след като беше прободен с нож в сърцето и изпадна в кома, сега си навлече гнева на хиляди пред екраните. Както се казва, каквото сам си направиш, никой не може да ти направи.

Багата държи бутилката и се кани да троши

Багата държи бутилката и се кани да троши

Благой се натряска до козирката и спретна такъв цирк, че дълго ще се разказват легенди. Всичко се започна с обичайното оливане с алкохол, което отдавна е ежедневие в Къщата. Този път Багата реши също да участва в компанията, която редовно обръща чашките. Фънки му викаше наздраве и се хилеше, но не подозираше какво ще последва…Боецът, който уж не си пада по алкохола, се насвятка като свиня.

Пияният Благой - фъфли и с кървясали очи

Пияният Благой – фъфли и с кървясали очи

Първият му изблик на агресия беше с шише в ръка. Той го удари в масата, но не успя да го счупи и тогава Златка скочи да го усмирява. Тя го помоли да остави бутилката, а Багата я държеше заплашително над главата й и само й изрева на няколко пъти: „Махай се от тука!”. Плейметката видя накъде отиват нещата и понеже е добре запозната с поведението му, предвидливо се оттегли в спалнята.

Другите обаче още му се радваха и не осъзнаваха, че той става все по-зъл. Тогава той започна да подхвърля на Орлин, че ще го прави „женски гълъб”, с което явно намекваше нещо за сексуалната му ориентация, но не сме очаквали и да видим подобни мераци на Багата към певеца.

Благой се държи за чатала и вика Никол

Благой се държи за чатала и вика Никол

Следващата жертва се оказа Никол. Самбистът й заповяда да се яви при него и да седне на дивана, след което започна да я дърпа. Красивата синоптичка успя да се отскубне по някое време, но после пак се подлъга по виковете му да дойде, докато той се пипаше…между краката. В този момент Багата награби едновременно и Орлин и Никол.

После ги натиска и двамата на дивана и добре, че беше Люси

После ги натиска и двамата на дивана и добре, че беше Люси

Ако Люси не се беше намесила, не се знае какво още щеще да последва. Тя го укроти временно, но после той нахлу в банята при Никол и певицата отново трябваше да се справя, възмутена, че мъжете буквално се покриха като мишки.

Биг Брадър най-после се обади и повика Багата в изповедалнята, където от разговора стана ясно, че за него нищо не е станало и всичко е съвсем в реда на нещата…

”Не смяташ ли, че си по-груб от обикновено”, попита го гласът. А той отговори: „Не!”. На въпросът „Колко пи?” последва: „200 гр. вино”. Повече от ясно е, че Багата прекали и дори нямаше представа какви ги върши…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

6 коментара to “ЗВЯР! Виж как Багата щеше да потроши Златка (ВИДЕО)”

 1. Васко Акулата

  Ное. 14. 2012

  Багата просто показа, че не струва нищо!

  Reply to this comment
 2. Кристиян Димитров

  Ное. 14. 2012

  xaxa bati ludiq 😀

  Reply to this comment
 3. Бет Георгиева

  Ное. 14. 2012

  kato v nqkuv strashen film sa 😀

  Reply to this comment
 4. Мария Ванева

  Ное. 14. 2012

  от такива мъже трябва да се срамуваме и страхуваме.

  Reply to this comment
 5. Stanislav Milenkov

  Ное. 15. 2012

  е сега разбрах за какво го……….

  Reply to this comment
 6. Дида Иброва

  Ное. 23. 2012

  Думите са излишни за тази твар!

  Reply to this comment

Добавете коментар