Баби ли?! Гуинет Полтроу и Деми Мур се пуснаха без грим (Вижте ги на 50)

Гласувайте за статията

Баби ли?! Гуинет Полтроу и Деми Мур се пуснаха без грим и запечатаха момента със обща снимка!

Гуинет Полтроу и Деми Мур взривиха интернет с естествената си красота.

Гуинет Полтроу е американска театрална, филмова актриса и певица, носителка на много награди, някои от които „Оскар“ и „Златен глобус“. Освен с талант и успех, наскоро тя се прояви и като смела жена без задръжки или предразсъдъци. Тя организира частно парти и вечеря в Бевърли Хилс, на които покани свои близки приятелки. Условието само  е да дойдат без какъвто и да е грим.

47-годишната Гуинет Полтроу забрани гримирането на партито, с което целеше да докаже, че грима не е нужен да си прекараш добре с някого.

На партито я уважиха нейни приятелки и познати, някои сред които бяха Деми Мур, Киану Рийвс и Кейт Хъдсън. Като придружител на  актьора Киану Рийвс дойде 47-годишна художничка от Лос Анджелис, Александра Грант, с която той се среща.

В инстаграм профила си Гуинет също сподели, че за някои нейни приятели, идеята е леко налудничева и дори безсмислена. За сметка на това, в друг инстаграм пост Мур изрази очарованието си да бъде част от нещо такова. Тя беше придружена от дъщеря си Румър Уилис, на 31 г. и изглежда и двете са останали с много приятна и позитивна енегрия от събитието.

В края на вечерта Гуинет реши да запази момента и да го сподели с всичките си фенове. И се щракна с Александра и Деми Мур, а снимката спечели хиляди харесвания в инстаграм.

Определено вечерта предизвика много коментари, както на звездите така и на феновете. Едно обаче е сигурно – тези жени на пук на годините и на суетата на другите звезди доказаха, че е много просто от време на време да си себе си, особено в компанията на добри приятели.

Гуинет Полтроу и Деми Мур се пуснаха без грим сн. Инстаграм

Гуинет Полтроу и Деми Мур се пуснаха без грим сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар