Баба ли?! Касандра разби с уникално тяло по бански (Вижте Корайма Торес днес – Снимки)

Гласувайте за статията

Корайма Торес днес е повече от фантастична

Тя е звездата, която познаваме като блестящатта Касандра от едноименния сериал. Тя е и жената, по която въздишаха поколения мъже. За нея възрастта е само имагинерно понятие, защото днес също изглежда повече от блестящо. Корайма Торес навърши звездните 47 години на белия свят, но може да се каже, че е неподвластна на старостта. Последните ù изяви в публичното пространство впечатляват с непретенциозния си характер, от една страна, и с фантастичната фигура на актрисата, от друга.

Корайма Торес демонстрира блестяща форма!

Корайма Торес демонстрира блестяща форма!
Снимка: инстаграм

Фотосът по бански със сигурност разбуни духовете в социалните мрежи. Касандра демонстрира перфектна фигура, много далеч от представите, които имаме за вече позастаряващите жени. Изваяно тяло, стегната и свежа кожа и по младежки жива поза – Корайма Торес е перфектна. Макар да тренира усърдно, бихме могли да заключим, че формата ù не се дължи само на тренировките. Какво може да я окрилява до степен да изглежда фантастично, засега остава загадка.

По младежки свежа и усмихната

По младежки свежа и усмихната
Снимка: инстаграм

Но е факт, че грациозната актриса слага в малкия си джоб редица популярни личности от своето поколение. Във времето, когато внуците чукат на вратата, Торес определено не минава за баба. Младежката ù фигура скрива шапката и на 20-годишните красавици, които вече не бива да намират оправдание за отпуснатите си форми. Безспорно Касандра е красива жена, а към момента вероятно е по-добра и от собственото си аз преди 20 – 30 години. Снимката ù от морето има ангажимент да я представи в блестяща форма на 47.

За Касандра времето е спряло

За Касандра времето е спряло
Снимка: инстаграм

Бихме могли да заключим, че за нея времето е спряло. С възрастта красотата ù все повече отлежава и сякаш иска да ни покаже, че старостта не бива да ни плаши. Макар от излъчването на сериала да минаха 28 години, Корайма Торес изглежда по-добре от всякога, пише и skopje24.mk.

И като модел, Корайма Торес се справя перфектно

И като модел Корайма Торес се справя перфектно
Снимка: инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар