Баба, а?! Есил Дюран показа топ форма на 50 (Вижте как се промени през годините)

Гласувайте за статията

Есил Дюран показа топ форма на 50!

Есил Дюран демонстрира супер форма на 50 години. Певицата се появи в предаването „Папараци“ и разкри една от тайните си за красота. Оказа се, че прекрасната Есил не е фен на пластичните операции, макар да си е правила такива. В същото време е убедена, че най-голяма подкрепа й оказва именно фактът, че обича себе си и тялото си.

„Обичам себе си. Затова се грижа за тялото си, внимавам какво ям, спортувам редовно и се старая да бъда здрава. С това започва всичко“, категорична е Есил.

Мнозина от феновете на певицата дори не могат да повярват, че е на 50 години. А още повече са тези, според които, за любимката им времето просто е спряло.

В действителност изпълнителката много малко се е променила, но само към добро.

В младите си години тя доста злоупотребяваше със силния грим, а също и с някои разкрасителни интервенции. Хиалурона в устните, бухналите коси и яркия грим не подминаха и звездата. Вярна на мотото „по-малкото е повече“, тя обаче коригира трайно визията си и днес изглежда по-добре от всякога.

Модната дизайнерка също така коренно промени стила си на обличане, а и визията си по време на сценични изяви. Откакто предпочете модата пред сцената, Есил изглежда все по-добре и по-добре. И спокойно може да конкурира световните топмодели с визия и тяло.

 

Любовна й към съпруга й Борис Павлов също оказа своето влияние. За разлика от много други изпълнителки, които дълго търсеха правилния мъж, преди да създадат семейство, Есил хлътна до уши много млада и оттогава не е поглеждала настрани. Любимата певица на Ахмед Доган не крие, че с композитора Борис Павлов са имали своите търкания. Преди две години светски хроникьори дори пуснаха мълвата, че са разделени, а причина бил мъжът на Рени.

Есил Дюран на 50 и преди! Ослепителна е сн. Интернет

Есил Дюран на 50 и преди! Ослепителна е сн. Интернет

Пайнерките тогава не само отрекоха мълвата, но и певицата за пореден път доказа, че сърцето й принадлежи само на един мъж — нейният собствен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар