Аштън Къчър и Мила Кунис пред развод (Двойката сподели съдбата на Брад и Анджелина)

Гласувайте за статията

Аштън Къчър и Мила Кунис пред развод

Развод заплашва брака на Аштън Къчър и Мила Кунис. Последните седмици са истински кошмар за двойката, а съпрузите са заедно само заради децата си.

Влюбените от доста време имали проблеми помежду си, но напрежението от последните седмици започнало сериозно да им се отразява. Аштън бе свидетел по дело за убийството на бивша своя приятелка, а трудните спомени, за които трябваше да разкаже пред съда, травмирали и двамата с Мила.

Отделно от това, актьорът напоследък има и други проблеми — бившата му съпруга Деми Мур написа мемоарите си. В тях актрисата говори колко ужасен е бил бракът й с Аштън. И през какви изпитания са преминали.

Всичко това повлияло на отношенията му с Мила, с която са заедно, още преди той да се разведе с бившата си съпруга. Двойката има две деца — син на две и дъщеря на четири години.

„Дали техният брак е перфектен? Категорично не. Двамата постоянно се карат и не минава и ден, без да си повишат тон един на друг. Но в същото време са страшно привързани към децата си. А това е лепилото, което ги държи все още заедно“, казва техен близък приятел.

Има и още нещо, което задържа Мила и Аштън заедно — а именно нежеланието им да покажат на Деми Мур, че е спечелила. Актрисата не пази топли спомени от развода си с актьора и неведнъж е казвала, че и Мила няма да се радва на вечно щастие с него. Нищо чудно да се окаже напълно права, пише „Hollywood Reporter“.

„Те са като всяка двойка, която има възходи и падения. Все пак, въпреки целия обществен натиск и внимание, двамата се борят, за да успеят и не искат да се откажат един от друг“, казва още източникът.

Аштън Къчър и Мила Кунис пред развод сн. You Tube

Аштън Къчър и Мила Кунис пред развод сн. You Tube

Дали ще споделят съдбата на Брад и Анджелина — предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар