Аштън Къчър замесен в убийство (Актьорът направи шокиращи признания пред съда)

Гласувайте за статията

Аштън Къчър замесен в убийство, актьорът свидетел на трагедията, а дори не разбрал истината

Актьорът Аштън Къчър направи шокиращи признания пред съда. Звездата от „Двама мъже и половина“ се оказа замесен в дело за убийство. Той сподели, че е бил в дома на жертвата във фаталната нощ, но дори не предполагал, че е била убита.

Къчър е свидетел по делото за убийство на 22-годишната Ашли Елърин. Момичето е убито късно вечерта в дома си, през 2001 година.

Убиецът е открит — Майкъл Гаргуило на 43 години. Актьорът е само свидетел по делото, но се оказва, че е и един от първите, които са се оказали на местопрестъплението, след трагедията. Но не е подал сигнал в полицията.

Актьорът признава, че въпросната вечер е имал уговорка с приятелката си да се видят. „Чухме се към 15 — 16 часа онзи ден. Планирахме вечерта към 20 часа да излезем. Към 19:30 й се обадих, за да я предупредя, че ще се забавя. Бях при приятелите си в дома на Кристи Суонсън, за да гледаме наградите „Грами по телевизията“.

Ашли му се обадила в 20:24 свидетелстват телефонните разпечатки. Момичето му казало, че тъкмо суши косата си и няма проблем, ще се видят по-късно.

Къчър признава пред съда, че след това загубил представа за времето и звъннал на приятелката си, за да й каже, че е закъснял, но тя не му отговорила. „Нямаше отговор“, казва той. Актьорът разходил кучетата си, звъннал още два пъти и отишъл до дома на Ашли.

„Видях колата й отпред, а всичко светеше. Опитах да вляза, но не успях, беше към 22:30 — 22:45. Видях разлято вино на пода. Опитах да видя през прозореца къде е тя, но заварих само пълна бъркотия. Не се впечатлих — тъкмо се беше преместила, а и още бяхме колежани — не държахме особено на реда.“, казва той.

Актьорът решил, че приятелката му си е тръгнала и е излязла с някой друг.

Признания

„Мислех, че съм сгафил и я няма. Бях пристигнал много късно“, казва още той.

След като не получил отговор на обажданията си, актьорът излязъл и напуснал квартала. А на другия ден направо откачил, когато научил, че е мъртва. Артистът признава, че и през ум не му минало, че може да се е случило нещо с приятелката му, но след това не искал да говори с полицията, от страх да не го заподозрат за убийството й.

В крайна сметка, актьорът събрал смелост да отиде в полицията и да признае за визитата си. След няколко часа колебания, той се обадил в участъка и съобщил, че е бил в дома на моделката предната вечер.

Съквартирантът на Ашли намерил тялото й, което било намушкано с нож и извикал полиция.

Къчър призна също така, че е видял убиеца в една компания с Ашли две седмици преди смъртта й. Тя не му споделила за никакви проблеми или конфликти с него или други хора.

Аштън Къчър замесен в убийство, актьорът с шокиращи признания в съда сн. Flickr

Аштън Къчър замесен в убийство, актьорът с шокиращи признания в съда сн. Flickr

На актьора няма да бъдат предявени никакви обвинения, а Гаргуило е заплашен от доживотен затвор до смъртно наказание, тъй като е отговорен за убийството на 10 жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар