Ахмед Доган крие извънбрачен син в Истанбул (Всичко за тайния му наследник)

Гласувайте за статията

Ахмед Доган има още един син, момчето е извънбрачно, но е одрало кожата на Сокола

Ахмед Доган крие в Турция извънбрачен син. 23-годишният младеж живее там с майка. Неизвестното за широката общественост момче се казва Айан Терзи и в момента завършва второ висше образование в Истанбул.

Синът на Ахмед Доган с майка си
Снимка „Ретро“

Въпреки, че Сокола не е признал официално наследника си винаги се е грижил финансово както за него, така и за майка му Айтен. От както се е появил на бял свят сина му е плащал издръжка. Това разкриват негови роднини.

Че именно Ахмед Доган е биологичен баща на Айан е потвърдено от неговата майка. Както и от вуйчо му. Който е бил на ръководен пост в ДПС.

Колаж „Ретро“

Младежът много прилича на баща си. Направо му е одрал кожата, разказват негови близки. Всеки може да види приликата. Която е поразителна. Особено в очите и изразената брадичка, предават от retro.bg.

Говори се, че Айан се познава и контактува с братята си –Демир и Демет.

Младежът е плод на любовната авантюра на Сокола с неговата секретарка Айтен. Девойката, която била русокоса, слабичка и фина дошла от село Чернолик в София запалена по идеите на ДПС.  Ахмед Доган, който си падал по атрактивните жени веднага я забелязал.

Тя била очарована от лидера на партията и се влюбила в него. Доган в началото бил резервиран към момичето. Но Айтен го спечелила със скромността си.

Сокола й предложил да се принесе в дома му. Така провинциалната красавица освен, че му станала любовница се превърнала в лична секретарка и домакиня.

Любовта им продължила около 4 години. Така от връзката им се ражда синът им на 12.02.1995 г. Името избрал таткото. В превод Айан значи „знаменит”. Но поискал в акта му за раждане да се напише баща неизвестен.

Малко след раждането на бебето Сокола срещнал Айсехел. Която станала първата му официална съпруга.  Тогава съобщил на Айтен, че смята да се жени.

Майката с бебето били пратени в Дулово. Сокола не ходел да ги види. Но пък им пращал крупни суми пари. Единствено бабата по бащина линия на Айан – Демире понякога ги посещавала.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар