Атанас Месечков вдига есенна сватба (Вижте коя е щастливката + снимки от годежа)

Атанас Месечков с есенна сватба, предложи брак на приятелката си

Атанас Месечков официално е семеен човек. Танцьорът, който е и шампион по латино танци предложи брак на приятелката си, на романтична вечеря в Бояна. Специално за събитието, актьорът избра красив пръстен с диамант, като пропътува половин България, за да й го поднесе. Щастливата двойка вече планира сватбата си, която се очаква да се състои още тази есен.

Приятелката на Атанас Месечков се казва Надя и е стюардеса по професия. Двамата се запознават преди няколко месеца, когато танцьорът е в Дубай, по покана на български мигранти. Те го срещат с нея на парти, на което тя му изпява няколко песни. Любовта избухва помежду им от пръв поглед, а Наско е направо зашеметен от нея.

Любовната идилия продължава няколко месеца, а двойката използва всеки свободен момент, за да е заедно. В крайна сметка, напук на всички твърдения относно интимните му предпочитания, Атанас Месечков предлага брак на любимата си и решава, че това е жената на живота му.

Събитието се състои в Бояна, а Наско събира няколко техни приятели за свидетели на предложението. Годежът е повече от емоционален, а щастливата Надя моментално казва „Да“.

Слуховете гласят, че двойката ще се венчае до няколко седмици и вече дори се спрягат възможните места, където да заминат във ваканция. Самият Атанас Месечков даде да се разбере, че е изключително развълнуван и няма търпение да се врече официално на изгората си.

Атанас Месечков официално се сгоди
Атанас Месечков официално се сгоди

Въпреки голямата си популярност, танцьорът не планира да се жени с пищни тържества, а иска скромна сватба. Новината за венчавката му бе истинска изненада за всички, тъй като Атанас Месечков призна официално, че е имал връзки и с мъже. А и упорито се говореше, че последната му ваканция до Дубай е платена от бившия му любовник, който работи в известна телевизия. Изглежда любовта е  способна да преобърне всичко.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.