Атанас Колев хвърли бомбата: Да, спах с Мария Илиева! (Пикантни разкрития)

Гласувайте за статията

Атанас Колев призна, че е спал с доста по-възрастната певица

Атанас Колев е отвратен от схемите в шоубизнеса, Мария Илиева опитва да му прави мръсно след раздялата им

Атанас Колев призна, че е спал с Мария Илиева. Младият рапър потвърди слуховете, които от доста време насам циркулират из медийното пространство. А именно – че след края на Х Фактор певицата, която беше и ментор в шоуто, е успяла да го прилапа за интимна играчка. Нещо, което й коства мястото в шоуто, тъй като продуцентът Магърдич Халваджиян не щял и да чуе за нея точно заради аферата с много по-малкия Наско.

„Откликнах на интимните й желания, така че надали ми прави мръсно за това“, смее се рапърът в откровено интервю за „България днес“. Той е категоричен, че певицата е започнала да прави всичко възможно, за да му попречи да развива самостоятелно кариерата си. И да го откаже да се занимава с шоубизнес.

Атанас КолевТой обаче няма намерения да се предава и преди дни дори пусна новото си парче „Честно и нечестно“. В което реди именно лицемерието в шоубизнеса у нас.

В интервюто си той разкрива още, че музикалните звезди у нас са заели страната на Илиева срещу него и затова е невъзможно, поне за момента, той да направи дует с някой от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар