Ася Капчикова спи със Слави, докато Криско се пече в Бали

Гласувайте за статията

Ася Капчикова поддържа паралелна връзка със Слави Трифонов, докато навсякъде разтръбява, че е с Криско.

Наскоро Криско замина без любимата си Ася Капчикова на екзотична ваканция в Бали. Това породи слухове, че двамата или са се разделили, или рапърът е проявил прословутата габровска стиснаност и е предпочел да пътува сам. И така да е, явно отсъствието му е добре дошло за плеймейтката, която се е отдала на страстта си към Дългия, която датира още от миналата година.

Запознати твърдят, че от близо седмица, точно по време на почивката на Криско, шофьорът на Слави ходел да взима засуканата мадама от дома ѝ и я карал директно в покоите на водещия в Драгалевци. Там двамата се усамотявали далеч от любопитни погледи, а Ася си тръгвала чак на сутринта.

Явно Ася Капчикова е намерила своя начин да отмъсти на гаджето си, че я е оставил сама в София. Тя се е отдала отново на изкушението да бъде с най-известния ни шоумен без да се замисля за последствията. Оказва се, че танцьорката и водещият се познават още от миналата година и от ден първи са нещо повече от познати.

Мис Плеймейт 2016 е работила с балет „Магаданс“ покрай подготовката на концерта на Националния стадион, на който също взе участие. Тогава кръшната Ася влязла в полезрението на Дългия, които има отколешен афинитет към танцьорки. Слави с лекота успял да постигне своето, тъй като е много трудно жена да му откаже. А и Капчикова не била от най-трудните, особено по пътя си към славата, пише blife.bg.

Ася върти Криско на малкия си пръст

Ася върти Криско на малкия си пръст

Когато авантюрата между гаджето на Криско и Дългия започнала, тя все още била никому неизвестна. Преди конкурса Ася се забила с рапъра и оставила Слави на заден план. Двамата престанали да се виждат, но си дали картбланш за бъдещи бурни преживявания. И така до скоро, когато Ася Капчикова усетила липсата на мъж до себе си потърсила Трифонов отново и без капка свян кръшнала на Криско.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар