Ася Капчикова проговори за странните имена на децата си: Кръстени са на нас и на дядо си!

Гласувайте за статията

Ася Капчикова е готова за още деца

Ася Капчикова обясни защо е избрала такива странни имена на тримата си синове и защо продължава да не показва баща им. В разговор с фенове Мис Плеймейт обясни, че Ивиан, Ианик и Ириан са кръстени така заради родителите си и единия дядо, но запази останалите подробности в тайна.

ася капчикова деца

Снимка: Инстаграм

Hotnews.bg обаче е сигурен, че във всяко име е намерила място първата буква на майка им-А, както и буквите на бащата и на дядото, който са И и Н. Очевидно става въпрос за бащата на мъжа до нея, защото той самият измислил името на третия им син. Явно гаджето на Ася е богаташко синче, щом и трите деца трябва да са свързани с името на дядо си. Капчикова не крие, че води луксозен начин на живот и има детегледачка, на която да разчита за помощ в отглеждането на хлапетата.

Тя твърди, че не крие мъжа до себе си, но е категорична, че и трите й деца са все от него и той е много грижовен татко. Бившата на Криско го срещнала преди три години и това променила и нея, и живота й. Влюбените заедно решили да имат и трето дете, а Капчикова се шегува, че е готова и на още. Тя все още има да сваля пет килограма от бременността, но пък е радостна, че коремът й е вече плосък и прибран.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар