Ася Капчикова показа порасналите близнаци (Вижте какви сладури са братята – Снимка)

Гласувайте за статията

Плеймейтаката се похвали със седеммесечните си малчугани

Ася Капчикова, която миналата година стана майка на две прекрасни момченца вадеше на показ всичко за личния си живот. Но след раждането на синовете си е много по-обрана и не показва много от себе си в социалната мрежа.

Плеймейтката се е променила коренно откакто роди момченцата си и до скоро никой не бе наясно с пола на децата й, както и кой е татко на бебетата и защо го крие.

Но в последно време красавицата, която е родом от Девин се поддава на изкушението да публикува снимки на наследниците си. За съжаление обаче тя винаги скрива лицата им с емотикони, предават от Хотнюз.бг.  Но под сините сърчица, закриващи очите на малчуганите все пак се вижда как изглеждат сладурите. Които са отхвръкнали и вече са на седем месеца.

Ивиан и Ианик вече са на 7 месеца и въпрки емотиконите се вижда, че растат като големи сладури
Снимки: Инстаграм

Много скоро гордата майка издаде, че е родила две момченца като сподели, че братската им любов е много силна и тя обича да си играе заедно с тях. Малчуганите носят интересните имена Ивиан и Ианик и са празнували първия си иман ден на Ивановден.

Ася Капчикова не пропусна да сподели още с феновете си колко много обича двете си мъничета. Но не обели и дума кой е щастливият им татко.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар