Ася Капчикова като баладжийка на рождения си ден (Вижте как се прави на принцеса)

Ася Капчикова изглежда като баладжийка на рождения си ден

Плеймейтката Ася Капчикова изглежда като баладжийка на рождения си ден. Абитуриентската вълна разтресе и моделката, която не скри вълнението си относно възможността отново да се види в официален тоалет.

За личния си празник, на който представи и новото си гадже, Ася се похвали с и с нова лилава рокля. Блондинката изглеждаше досущ като абитуриентка на бала си, а някои направо решиха, че е пристанала на някой млад кавалер за събитието.

Иначе Капчикова събра приятели в тесен кръг и отпразнува с новия си любим събитието. Гаджето на блондинката не е известен в светските среди, но двамата живеят заедно и са изключително щастливи.

Или поне така твърдят.

Сред подаръците бе и уникална черна роза, както няколко ефектни букета. Ася обаче бе най-щастлива, че е с новото си гадже, по което изглежда луда.

„Любов моя, благодаря ти, благодаря, че ме правиш толкова щастлива! Обичам те, направи празника ми уникален!“, написа мис Плеймейт в социалните мрежи. Атрактивната дива сподели още, че много щастлива и се е чувствала наистина като принцеса на рождения си ден.

Що се отнася до личния й живот, след пикантните кадри, които „Папараци“ заснеха в края на миналата година с моделката, Ася изчезна за известно време. Както се оказа, една от причините е новият мъж в живота й, който е заслепен от нея. Двойката не се крие, но и не парадира с любовта си. Едва наскоро мис Плеймейт го показа пред обществото и дори издаде, че вече живеят заедно.

За Ася Капчикова това си е сериозна стъпка, тъй като последния мъж, с когото живееше на семейни начала бе Криско. Музикантът обаче я спипа да му кръшка и двамата се разделиха. След няколко флирта и една особено скандална забежка в столичен хотел, русото изкушение най-накрая се кротна.

Ася Капчикова блести като принцеса на рождения си ден
Ася Капчикова блести като принцеса на рождения си ден

За колко време — предстои да видим скоро.

3 коментара
 1. Мая казва

  Какво е „баладжийка“??

  1. "Баладжийка" идва от "бал". Имат предвид, че прилича на абитуриентка с тази рокля. казва

   Напишете вашия коментар тук…

 2. K казва

  „Баладжийка“ идва от „бал“. Имат предвид, че изглежда като абитуриентка с тази рокля.?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.